Madrasser

Vakna upp utvilad varje morgon med en Emma-madrass. Våra prisbelönta madrasser ger dig otrolig komfort för en lugnare och djupare sömn.

100 nätters provsömn
Fri frakt och retur ¹
10 års garanti
3.png

Osäker på vilken madrass som passar dig?

Teknologi och material

cooling

Temperaturreglerande diamond-teknik

Visste du att vi kan förlänga vår djupsömn med optimal sömntemperatur? Vår innovativa Diamond madrass leder bort överskottsvärme från madrassen och hjälper dig att hålla en perfekt sval temperatur under natten. Upplev en oslagbar komfort med vår temperaturreglerande madrass och njut av en vilsam och uppfriskande sömn varje natt!

Se Emma Diamond Resårmadrass
Skum_Genericard.png

Anpassningsbar original madrass

Genom omfattande forskning har vi hittat den ultimata balansen mellan stöd och komfort. Varje aspekt av vår madrass är noggrant utformad för att anpassa sig till din unika kropp och sovstil. Vi tror inte på att erbjuda olika madrasser för olika människor, för vi vet att Emma passar alla behov.

Se Original Madrass
springs

Vår mest hållbara madrass

Original resårmadrass skapades för att ge kärlek till både dig och planeten. Genom att ersätta koldioxidintensiva material med mer hållbara har utsläppen minskat avsevärt. Pockfjädrarna är dessutom tillverkade av 70% återvunnet stål och använder 79% mindre skum än en traditionell skummadrass.

Se Hybrid madrass

Vi som älskar Emma

Emmas löfte

emma säng i ett sovrum
emma säng i ett sovrum

Vanliga frågor