Kuddar

Du har redan valt en fantastisk madrass, men du saknar fortfarande grädden på moset. Med våra fantastiska kuddar tar vi sömnupplevelsen till nästa nivå. Välj Emma-kuddar utvecklade av våra sömneksperter som passar dig bäst. 

100 nätters provsömn
Fri frakt och retur
10 års garanti
molncategorypage.jpg

Mjuk kudde med stöd

Emma Moln kudden har högkvalitativ fyllning av mikrofiber som gör den mjuk och fluffing. Kudden ger optimalt nackstöd hela natten och den kan anpassas efter dina behov med två uttagbara lager. Kudden är OEKO-tex-certifierad och tvättbar i maskin för en fräsch känsla varje natt.

Se Moln Kudde
ddkuddecategory

Optimal sovtemperatur

En kudde som kombinerar innovativ design med Diamond degree-teknologi. Denna kudde reglerar inte bara till din optimala sömntemperatur utan har också utbytbara skumlager som kan anpassas efter behov. Kuddens överdrag är tvättbart, allergivänligt och OEKOTEX-100 certifierad.

Se Diamond Kudde
orgcategorypage.jpg

Justerbara lager

För att välja rätt kudde bör du ta hänsyn till din sovstil och nackens position. En högre kudde passar bäst för att sova på rygg eller sida, medan en lägre kudde passar bättre för personer som sover på magen. Gör valet lätt för dig och testa vår Original kudde med justerbara lager.

Se Original Kudde

Vi som älskar Emma

Emmas löfte

emma säng i ett sovrum
emma säng i ett sovrum

Vanliga frågor