Kuddar

Våra kuddar är utvecklade av sömnexperter. Välj den kudde som passar dig bäst för att ta din sömnupplevelse till nästa nivå.

100 nätters provsömn
Fri frakt och retur ¹
10 års garanti
molncategorypage.jpg

Mjuk kudde med stöd

Emma Moln kudden har högkvalitativ fyllning av mikrofiber som gör den mjuk och fluffing. Kudden ger optimalt nackstöd hela natten och den kan anpassas efter dina behov med två uttagbara lager. Kudden är OEKO-tex-certifierad och tvättbar i maskin för en fräsch känsla varje natt.

Se Moln Kudde
ddkuddecategory

Optimal sovtemperatur

En kudde som kombinerar innovativ design med Diamond degree-teknologi. Denna kudde reglerar inte bara till din optimala sömntemperatur utan har också utbytbara skumlager som kan anpassas efter behov. Kuddens överdrag är tvättbart, allergivänligt och OEKOTEX-100 certifierad.

Se Diamond Kudde
orgcategorypage.jpg

Justerbara lager

För att välja rätt kudde bör du ta hänsyn till din sovstil och nackens position. En högre kudde passar bäst för att sova på rygg eller sida, medan en lägre kudde passar bättre för personer som sover på magen. Gör valet lätt för dig och testa vår Original kudde med justerbara lager.

Se Original Kudde

Vi som älskar Emma

Emmas löfte

emma säng i ett sovrum
emma säng i ett sovrum

Vanliga frågor

Ansvarsfriskrivningar

1) Vi erbjuder fri frakt på alla produkter exklusive sängar. Köparen betalar en fraktavgift på 500kr för sängar (gäller endast våra sängar samt alla order som inkluderar en säng). Vi ordnar retur av alla varor – helt kostnadsfritt.