PÅSKEN KOM TIDIGT I ÅR! 60% på alla sängar☀️

  • 100 nätters provsömn
  • Fri frakt och retur
  • 10 års garanti
Emma Madras

Diamond vinner Bäst i Test 2022

Vår premium Diamond Resårmadrass har utsetts till Bäst i Test 2022! Ur testresultatet från juni 2022 fick resåradrassen betyget 8,0. Detta betyder inte bara att den är Testfakta Verifierad, den är även en överlägsen vinnare.Vad säger Testfakta om Emma Original?

Ergonomi & komfort

Testresultat 7,9
Elastisk & stödjer alla kroppsdelar

Hållbarhet & kvalité

Testresultat 8,5
Trycktålig & avlägsnar fukt

Hälsa & skadliga ämnen

Godkänd & säker
Öko-Tex certifierad

Hur testas våra madrasser?


Testbyråer som är oberoende av varandra har en tedens att förlita sig på en blandning av olika testmaskiner och testpersoner för att producera rättvisa och objektiva bedömningar av madrasser. Även om var och en av dessa testbyråer har sina egna sätt att testa madrasserna, finns det några vanliga tester bland dem. Detta gör det möjligt för dem att producera recensioner som fokuserar på vad kunderna verkligen är intresserade av.Emma Madras

Emma

Prestanda

För att vakna upp och känna dig utvilad och smärtfri måste din madrass vara både stödjande och tryckavlastande. Många testanläggningar använder en testperson och en testmaskin för att mäta hur långt kroppen sjunker ner i madrassens yta och hur väl ryggraden stöds. En bra madrass behöver hålla ryggraden parallell med madrassen och bör därför inte sjunka för långt ner. För att testa hur bra madrassen isolerar rörelser applicerar vi en stor kolvliknande tryckhet på ett område av madrassen. Madrassen komprimerar bara där det finns tryck och därför störs du inte av din partner som vänder på sig.
Emma Madras

Emma

Användarvänlig

Även om de flesta madrasser idag inte behöver vändas, är det en bra idé att vända på den en gång var tredje månad för att hålla madrassen i gott skick, vilket också kan öka dess livslängd. I kategorin användarvänlig bedömer testbyråerna om en madrass har handtag, hur tung den är och hur lätt den är att vända. Madrassstrukturen beaktas också: madrassen får inte vara för mjuk så att den böjer sig när du lyfter den och den ska inte vara så stel att du inte kan flytta den alls. I allmänhet, om madrassen kan vändas av en person, får den ett bra resultat i denna kategori.
Emma Madras

Emma

Hållbarhet

När du investerar i en madrass vill du att den ska hålla så länge som möjligt utan att känna att den förändras eller att dess egenskaper försämras. För att testa hur hållbar en madrass är används en testmaskin: Tunga tunnor rullas över madrassen om och om igen, vilket simulerar 10 års användning. Helst borde madrassens fasthet inte ha förändrats väsentligt: ​​madrassen bör inte härdas eller skadas under testprocessen. Även efter många års användning ska madrassen kännas likadan som den gjorde första dagen den köptes.
Emma Madras

Bäst i Test

Prisvinnande Komfort och Kvalitet

Emma Madrassen har utsetts till bästa madrassen i tio europeiska länder mellan 2018 och 2021. Länderna är Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Portugal, Sverige, Danmark, Nederländerna och Storbritannien.
emma säng i ett sovrum

Emmas löfte

Vi vill att du sover gott

100 nätters provsömn

Vid köp hos oss erbjuder vi alltid 100 nätters provsömn från den dagen du får hem din produkt, så att du kan prova din produkt i lugn och ro hemma i ditt eget sovrum.​

10 års garanti

Alla våra produkter är gjorda av högkvalitativa material och designade av vårt FoU-team för att hålla i flera år.

Fri frakt och retur

När du köper en produkt hos Emma fraktar vi den hela vägen hem till din dörr, utan kostnad. Om du mot förmodan inte är nöjd med din produkt , kontakta vår kundtjänst så ordnar vi med en kostnadsfri retur.