Du har inga produkter i din varukorg.

JANUARI-REA 🎿⛄ Spara upp till 60%! Gäller t.o.m: Köp nu

Slutar om
00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
Få 3% extra rabatt!

Skriv upp dig för vår VIP-klubb och få extra rabatt på din första beställning!

“Bäst i test- madrasser som passar alla kroppstyper”

- Testfakta, 2020, 2021, 2022 Läs om Diamond Resårmadrassl
Most Awarded Mattress

Diamond vinner Bäst i Test 2022

Vår premium Diamond Resårmadrass har utsetts till Bäst i Test 2022! Ur testresultatet från juni 2022 fick resåradrassen betyget 8,0. Detta betyder inte bara att den är Testfakta Verifierad, den är även en överlägsen vinnare.

Köp nu

Diamond Resårmadrass

Ergonomi/komfort

Testresultat 7,8

Hållbarhet & kvalité

Testresultat 8,0

Hälsa & skadliga ämnen

Godkänd & säker Oeko-Tex certifierad
Most Awarded Mattress

Original vinner Bäst i Test 3 År i Rad

Vår Original Madrass har utsetts till bäst i test för tredje året i rad! Ur testresultatet från maj 2020, juni 2021 och november 2022 blev Emma Original utsedd till den bästa madrassen enligt Testfakta. Betyget 8,1 betyder inte bara att Emma Original är Testfakta Verifierad, den är även en överlägsen vinnare.

Köp nu

Emma Originalmadrass

Ergonomi/komfort

Testresultat 7,9

Hållbarhet & kvalité

Testresultat 8,5

Hälsa & skadliga ämnen

Godkänd & säker Öko-Tex certifierad

Europas Mest Belönade Madrass

"Emma var den enda madrassen som levde upp till kraven i alla tre viktklasser, så den passar till alla kroppstyper."

Sverige - Testfakta, Bäst i Test, 2021

Läs mer om våra priser

Europas Mest Belönade Madrass

"Italienska konsumentar sätter högt pris på att den är designad för att ge en bättre sömnupplevelse."

Årets Produkt - Italien, 2020

Läs mer om våra priser

Europas Mest Belönade Madrass

"Emma Original madrassen är den bästsäljande madrassen i Frankrike."

Framröstad Årets Produkt - Frankrike, 2020

Läs mer om våra priser

Europas Mest Belönade Madrass

"Emma vann bäst i test mot IKEA, Molaflex och Pikolin."

Bäst i Test - Portugal, 2019

Läs mer om våra priser

Europas Mest Belönade Madrass

"Emma har fått mycket höga poäng i både madrass livslängd och stöd."

Årets Produkt - Nederländerna, 2019

Läs mer om våra priser

Europas Mest Belönade Madrass

"Unik madrass, den når kvalitetsnivåer som vi inte har sett på flera år"

Bästa Köp, Which - UK, 2019

Läs mer om våra priser
Testfakta 2020 Eletto Prodotto dell'Anno, 2020 Elu Produit de l'Année 2020 Deco Proteste, 2019 Product van het Jaar, 2019 Which? Best Buy 2019
The Emma Dream Team

Prisvinnande Komfort och Kvalitet

Emma Madrassen har utsetts till bästa madrassen i tio europeiska länder mellan 2018 och 2021. Länderna är Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Portugal, Sverige, Danmark, Nederländerna och Storbritannien.

Läs mer om Emma

Hur testas våra madrasser?

Testbyråer som är oberoende av varandra har en tedens att förlita sig på en blandning av olika testmaskiner och testpersoner för att producera rättvisa och objektiva bedömningar av madrasser. Även om var och en av dessa testbyråer har sina egna sätt att testa madrasserna, finns det några vanliga tester bland dem. Detta gör det möjligt för dem att producera recensioner som fokuserar på vad kunderna verkligen är intresserade av.

Prestanda

För att vakna upp och känna dig utvilad och smärtfri måste din madrass vara både stödjande och tryckavlastande. Många testanläggningar använder en testperson och en testmaskin för att mäta hur långt kroppen sjunker ner i madrassens yta och hur väl ryggraden stöds. En bra madrass behöver hålla ryggraden parallell med madrassen och bör därför inte sjunka för långt ner. För att testa hur bra madrassen isolerar rörelser applicerar vi en stor kolvliknande tryckhet på ett område av madrassen. Madrassen komprimerar bara där det finns tryck och därför störs du inte av din partner som vänder på sig.

Användarvänlig

Även om de flesta madrasser idag inte behöver vändas, är det en bra idé att vända på den en gång var tredje månad för att hålla madrassen i gott skick, vilket också kan öka dess livslängd. I kategorin användarvänlig bedömer testbyråerna om en madrass har handtag, hur tung den är och hur lätt den är att vända. Madrassstrukturen beaktas också: madrassen får inte vara för mjuk så att den böjer sig när du lyfter den och den ska inte vara så stel att du inte kan flytta den alls. I allmänhet, om madrassen kan vändas av en person, får den ett bra resultat i denna kategori.

Hållbarhet

När du investerar i en madrass vill du att den ska hålla så länge som möjligt utan att känna att den förändras eller att dess egenskaperna försämras. För att testa hur hållbar en madrass är används en testmaskin: Tunga tunnor rullas över madrassen om och om igen, vilket simulerar 10 års användning. Helst borde madrassens fasthet inte ha förändrats väsentligt: ​​madrassen bör inte härdas eller skadas under testprocessen. Även efter många års användning ska madrassen kännas likadan som den gjorde första dagen den köptes.

Prova själv, med 100 nätters provperiod.

trust logo

Karin H.

Mycket bra service och en fantastisk madrass. Har haft väldigt många olika sängar, inklusive de mest exklusiva och Emma är bättre än alla!

Jari F.

Bra service, skön madrass att sova på, känner mig mycket bättre i rygg och höft på morgonen. Rekommenderar verkligen madrassen.

Lena E.

Mycket god service och kommunikation . Vi har sovit på Emma madrasserna nu i tre månader och är mycket nöjda. Ryggont på morgonen borta.

Sofia

Den är super. Skön och så skönt att slippa en bäddmadrass som bara åker iväg. Att tillägga så passar Ikeas drapålakan perfekt att dra ner över hela madrassen.

Daniel

Utmärkt madrass och snabb leverans. Vi köpte både madrass och bäddmadrass vilket är en riktigt bra kombination. Den har hjälpt min onda rygg riktigt bra.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: