Du har inga produkter i din varukorg.

FLASH SALE ✨ 500 SEK extra rabatt på signature kontinentalsängsäng med koden: "FLASHSIGNATURE” Gäller t.o.m: Till rean!

Slutar om
00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
Få 3% extra rabatt på Black Friday REA!

Skriv upp dig för vår VIP-klubb och få 3% extra rabatt på din första beställning!

sleep well

Vår historia

Emmas mål är att förbättra hela världens sömn. Företaget grundades i Tyskland 2015 och har sedan dess expanderat till över 20 länder på 5 kontinenter. Vi har inte bara utsetts till Europas snabbast växande start-up utan vi har även vunnit priser som bästa madrass i 10 europeiska länder.

Vår affärsidé skiljer sig från konkurrenterna. Vi är så säkra på att våra produkter kommer att förbättra din sömn att vi, som enda företag i Sverige, erbjuder 100 nätter riskfri provsömn, skulle vi inte uppnå de förväntningar som du har på oss så återbetalar vi dig hela beloppet.

Över 90% av våra kunder väljer dessutom att behålla sin produkt då den har förbättrat allt från stelhet och ryggproblem till olika sömnsvårigheter. Idag levereras dessutom alla våra produkter helt utan mellanhänder.De kommer direkt från vår produktion i Tyskland hem till dig i Sverige på ett par dagar, för att garantera både bekvämlighet och prisvänlighet.

Forskning och utveckling

Alla våra produkter är designade av vårt FoU team som består av 24 experter inom hälsa och sömn. Genom en kombination av omfattande forskning, testning och en innovativ design och produktionsprocess har vi lyckats skapa den perfekta madrassen.

Hur produceras Emma Madrassen?

Utforska hur din madrass går från idé till verklighet.

Se mer

Vårt team.

Vårt huvudkontor ligger i Frankfurt am Main där våra glada och entusiastiska medarbetare jobbar för att du ska få en utmärkt kundupplevelse.

  • 56 Språk
  • 900+ Medarbetare
  • 28 Genomsnittsålder
  • 45 Nationaliteter

Bli en av oss.

Vi letar alltid efter talangfulla och motiverade personer. Besök vår karriärsida och bli en av oss!

Lediga Jobb
Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: