Dela upp köpet på flera månader - betala i den takt som passar dig ☀️

  • 100 nätters provsömn
  • Fri frakt och retur
  • 10 års garanti

Fri Frakt & Retur

Vi skickar Emma-madrassen direkt hem till dig. Våra leveranstider är korta, det kostar inget extra och frakten är gratis på alla beställningar. När din nya Emma är ihoprullad och packad i Emma-lådan, som sista produktionssteg, är den redo att skickas via DSV eller BRING. Du kommer att få en leveransbekräftelse via e-post och det datum då din nya Emma-madrass levereras.

Bed-in-a-box

Det blir inte lättare

  1. Packa upp - Lyft upp Emma-madrassen ur kartongen.
  2. Rulla ut - Rulla ut madrassen på en plan yta och använd det medföljande skärverktyget för att försiktigt skära och ta bort plasten.
  3. Klar! Din Emma-madrass behöver bara några minuter för att expandera och ta sin naturliga form. När den har utökats till sin fulla storlek är den redo att ge dig en god natts sömn.

Hur mycket kostar leveransen?

Leverans är gratis för alla beställningar.

Hur fungerar leveransprocessen?

Efter tillverkningen rullas Emma-madrassen och vakuumförpackas innan den packas i en smart låda som är 38x38x110cm. Madrasser som är 140cm eller bredare skickas i en lite större kartong på 45x45x110cm. När din madrass är redo att skickas skickar vi dig ett e-postmeddelande med ytterligare leveransinformation och en länk så att du kan spåra ditt paket under leveransen. Vi skickar med GLS och DPD och deras danska partners hela vägen till din adress eller till din lokala paketbutik.

Vad är leveranstiden?

Vid beställning anges förväntad leveranstid, den börjar räknas från det att vi mottagit din beställning och betalning via banköverföring är vald och när vi skickar ett mail till din angivna e-postadress med leveransinformation/bekräftelse. I denna bekräftelse kommer vi att förse dig med ytterligare information om din specifika leverans. Leveranstiderna varierar beroende på madrassens storlek och leveransdestination.

Hur lång tid tar det innan jag kan sova på min Emma-madrass?

Emma-madrassen behöver bara några minuter för att expandera till sin verkliga storlek efter uppackning. När den är helt utbyggd är den redo att sova på.

Gäller fri frakt för kampanjer/användning av rabattkoder?

Självklart! Oavsett när du handlar i vår webshop så får du madrassen hemlevererad helt kostnadsfritt. Vi ger våra kunder bästa möjliga köpupplevelse.

emma säng i ett sovrum

Emmas löfte

Vi vill att du sover gott

100 nätters provsömn

Vid köp hos oss erbjuder vi alltid 100 nätters provsömn från den dagen du får hem din produkt, så att du kan prova din produkt i lugn och ro hemma i ditt eget sovrum.​

10 års garanti

Alla våra produkter är gjorda av högkvalitativa material och designade av vårt FoU-team för att hålla i flera år.

Fri frakt och retur

När du köper en produkt hos Emma fraktar vi den hela vägen hem till din dörr, utan kostnad. Om du mot förmodan inte är nöjd med din produkt , kontakta vår kundtjänst så ordnar vi med en kostnadsfri retur.