PÅSKEN KOM TIDIGT I ÅR! 60% på alla sängar☀️

  • 100 nätters provsömn
  • Fri frakt och retur
  • 10 års garanti

Testa Emma madrassen i 100 nätter!

Att prova en madrass i 10 minuter räcker inte för att välja en ny madrass. Tänk dig då att du kan prova madrassen i hela 100 nätter.
Det kan du göra med oss. Om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Primer plano de una mano apretando el colchón

100 nätters provsömn

Vi ger dig 100 dagars öppet köp eller snarare 100 nätter provperiod. På så sätt kan du lära känna madrassen bättre. Din kropp behöver 4-6 veckor för att vänja sig vid en ny madrass. Provperioden på 100 nätter är tillräckligt med tid för att bli kär i Emma-madrassen.
Free shipping

Fri frakt

Vi skickar madrasserna med GLS eller DSV. Du kommer att få ett bekräftelsemail som visar att din beställning har skickats. Tyvärr går det inte att ange exakt datum, men din beställning skickas så snart som möjligt. Med vår kostnadsfria standardleveransform levereras dina varor till din dörr.
Free return

Fri retur

Om du inte är nöjd med madrassen kan du kontakta vår kundtjänst för att ordna med retur inom 100 dagar från det att madrassen levererats till din adress.Vi ordnar retur av alla varor – helt kostnadsfritt.
Full refund

Full återbetalning

Om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka från ditt köp. Inga extra kostnader.

Vanliga frågor

Hur fungerar det med provnätter?

Det är enkelt. Du får prova alla Emma-produkter under 100 dagar för att se om du är nöjd med produkten. Om du inom dessa 100 dagar upptäcker att Emma inte är rätt produkt för dig, kontakta vår kundtjänst ([email protected]) för att ordna en retur. När du köper en Emma-madrass kan det ta tid för kroppen att vänja sig vid en ny madrass, därför rekommenderar vi att du väntar minst 3-4 veckor innan du returnerar madrassen.

Kommer min order att påverkas av det pågående virusutbrottet?

I nuläget kommer din order inte att påverkas av Covid-19. Du kan inte få viruset via leveranser av något slag så du behöver inte oroa dig när du får ditt paket hemlevererat. Då nya uppdateringar kommer varje dag kan vi inte garantera eventuella problem med din leverans. Skulle det bli problem med din order kan du alltid kontakta vår kundtjänst där du helt utan problem kan bli återbetald eller få ett rabatterat pris. Vid nya uppdateringar som kan påverka din order kommer vi att kontakta dig via mail.Hur levereras en Emma-madrass?

När madrassen har rullats, vakuumförpackats och packats i en smart låda är den redo att levereras hem till dig. Du kommer att få en fraktbekräftelse via e-post när din nya madrass är på väg hem till dig. I lådan följer även en manual samt ett verktyg för att öppna madrassens förpackning.

Kan en madrass vara lämplig för alla?

Vi har jobbat länge med sammansättningen av Emma Original Madrass och har slutligen hittat den optimala balansen mellan stöd och komfort. Madrassens utformning är gjord för att anpassa mängden stöd beroende på varje enskild individ som använder den. Det finns därför ingen anledning att erbjuda olika madrasser för olika kroppstyper eller personer med olika sovställningar, madrassen kan anpassas för allas unika behov. Bästa sättet att ta reda på om madrassen är rätt för dig är att prova den, därför rekommenderar vi alla våra kunder att sova på sin nya madrass i minst 3 veckor.

Vilken Emma produkt passar mig bäst?

Kontakta gärna en av våra sömnexperter som kan hjälpa dig att hitta rätt Emma-produkt. Sömnexperterna kan guida dig och rekomendera vilken produkt som passar dig och dina sömnbehov bäst. Våra sömnexperter nås på: +46 8 446 838 90.emma säng i ett sovrum

Emmas löfte

En god natts sömn.

100 nätters provsömn

Vid köp hos oss erbjuder vi alltid 100 nätters provsömn från den dagen du får hem din produkt, så att du kan prova din produkt i lugn och ro hemma i ditt eget sovrum.​

10 års garanti

Alla våra produkter är gjorda av högkvalitativa material och designade av vårt FoU-team för att hålla i flera år.

Fri frakt och retur

När du köper en produkt hos Emma fraktar vi den hela vägen hem till din dörr, utan kostnad. Om du mot förmodan inte är nöjd med din produkt , kontakta vår kundtjänst så ordnar vi med en kostnadsfri retur.