SE_0px_Sleep_Experts_Hero.png

Våra sömnexperter

Vetenskapen bakom överlägsen sömn!

Alla innovationer, drömmar och beslut grundas i vetenskap

SE_-_Test_Lab.webp

Ett team bestående av hjärnforskare

Vårt team av sömnexperter, är fast beslutna att förändra din sömnupplevelse. Vi ser till att våra produkter är vetenskapligt förankrade och att våra påståenden backas upp av vetenskapliga bevis. Vi använder förstklassig utrustning och en datadriven metod för att tillgodose världens sömnbehov. Utforska våra projekt längre ner på sidan!

Lär känna några av våra sömnexperter

boxer boy png.png

Emmas sömnkonsultation

Vi har utformat ett 5-veckors sömninterventionsprogram som är skräddarsytt för professionella idrottare och företagsanställda, genom vilket vi ökar deras idrottsliga och arbetsmässiga prestationer. Resultaten mäts med hjälp av rigorösa empiriska forskningsmetoder för bästa resultat. Vi har dokumenterat goda resultat från samarbeten med bl. a. Atlético de Madrid, Burnley FC och Werder Bremen.
Läs mer
SE Test machines.jpg

Hundratals miljoner investerat i forskning

Vi skojar inte om sömn. Vi tillbringar 30% av våra liv sovandes och det är livsviktigt för vår hälsa och vårt immunförsvar men det påverkar mycket mer än så. Forskning visar att sömn bland annat hjälper oss bearbeta och hantera känsomässiga aspekter av våra liv samt att sömnen spelar en viktig roll i sättet vi lär oss nya saker. För att vi ska kunna bidra till att just du får ut det mesta av din sömn investerar vi många miljoner i såväl vårt toppmoderna testlaboratorium som i vårt forskning och utvecklingsteam. Vi har utvecklat patenterade teknologier och vidgar konstant gränserna för hur sömnprodukter kan påverka vår sömn.

Få ut mer av vår kunskap

SE_CTA_for_PP_and_GP.png

Förbättra din sömn direkt med Emma Up

Läs mer om appen här
SE_-_Testfakta_SR_CTA.png

Vinnare i Testfakta - flera år i rad!

Läs mer