Du har inga produkter i din varukorg.

Januarirea

FLASH SALE! Alla madrasskydd - 62% rabatt

Emmas frågeformulär

Vanliga frågor

Här nedan är de vanligaste frågorna som vi får.

COVID19 - Uppdatering

 • Hur fungerar det med provnätter?

  Det är enkelt. Du får prova alla Emma-produkter under 100 dagar för att se om du är nöjd med produkten. Om du inom dessa 100 dagar kommer fram till att Emma inte är rätt produkt för dig, vänligen kontakta vår kundservice ([email protected]) för att arrangera en retur. Återbetalning sker 14 arbetsdagar efter att madrassen hämtats upp. Eftersom det kan ta tid för kroppen att vänja sig vid en ny madrass, rekommenderar vi att du som kund väntar minst 3-4 veckor innan du returnerar madrassen.

 • Kommer min order påverkas av det pågående virusutbrottet?

  I nuläget kommer din order inte att påverkas av Covid-19. Du kan inte få viruset via leveranser av något slag så du behöver inte oroa dig när du får ditt paket hemlevererat. Då nya uppdateringar kommer varje dag kan vi inte garantera eventuella problem med din leverans. Skulle det bli problem med din order kan du alltid kontakta vår kundtjänst där du helt utan problem kan bli återbetald eller få ett rabatterat pris. Vid nya uppdateringar som kan påverka din order kommer vi att kontakta dig via mail.

 • Hur kan en madrass vara lämplig för alla?

  Vi har jobbat länge med sammansättningen av Emma-madrassen och har slutligen hittat den optimala balansen mellan stöd och komfort. Madrassens utformning är gjord för att anpassa mängden stöd beroende på varje enskild individ som använder den. Det finns därför ingen anledning att erbjuda olika madrasser för olika kroppstyper eller personer med olika sovställningar, Emma kan anpassas för allas unika behov. Bästa sättet att ta reda på om madrassen är rätt för dig är att prova den, därför rekommenderar vi alla våra kunder att sova på sin nya madrass i minst 3 veckor.

 • Hur levereras Emma-madrassen?

  När madrassen har rullats, vakuumförpackats och packats i en smart låda är den redo att levereras hem till dig. Du kommer att få en fraktbekräftelse via e-post när din nya madrass är på väg hem till dig. I lådan följer även en manual samt ett verktyg för att öppna madrassens förpackning.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: