PÅSKEN KOM TIDIGT I ÅR! 60% på alla sängar☀️

 • 100 nätters provsömn
 • Fri frakt och retur
 • 10 års garanti
1 Diamond pillow bundle
2022 - SE Testfakta - skummadrass

Bäst i test enligt Testfakta 2020, 2021 och 2022!

Den enda skummadrass i testet som passar alla kroppstyper.
Original.png
diamond topmadras
benefit 1 emma original mattress

Favoritpaket

 • Inkl. Originalmadrass, Diamond Bäddmadrass och Smart Madrassskydd
 • Bäst i test - Testfakta 2020, 2021 och 2022​
 • Bäddmadrass med temperaturreglerande teknik
 • Certifierad av OEKO-TEX®
Storlek

foam pillow

Välj din kudde

70x40 cm

Antal

1

Favoritpaket

 • Inkl. Originalmadrass, Diamond Bäddmadrass och Smart Madrassskydd
 • Bäst i test - Testfakta 2020, 2021 och 2022​
 • Bäddmadrass med temperaturreglerande teknik
 • Certifierad av OEKO-TEX®
Storlek

foam pillow

Välj din kudde

70x40 cm

Antal

1

Spara 54%

15 096,00 kr

6 944,16 kr

Inkusive moms

Fri frakt och retur

Gratis kontaktlös leverans på alla beställningar.

Leveranstid:  5-15 Arbetsdagar

ÖVERSIKT AV FAVORITPAKET

Vad är inkluderat i Favoritpaketet?

Emma Original Madrass:

Denna madrass är Europas mest prisbelönta madrass med över 11 bästa i test-priser och är utsedd till Testfaktas Bäst i Test-vinnare 2020, 2021 och 2022. Memoryskummet i madrassen ger optimal tryckfördelning, anpassar sig efter din kroppsform och ger dig stöd när du sover

Diamond Bäddmadrass:

Tillsammans med sin temperaturreglerande teknik ger denna 8 cm tjocka övermadrass ditt sovrum en lyxig hotellkänsla och gör din sömn mer avslappnad, så att du kan börja dagen med ny och mer energi!​

Smart Madrasskydd:

Sist men inte minst får du även vårt 100% vattentäta madrasskydd på köpet. Detta madrassskydd låter dig sova utan allergier, med extra komfort och med maximalt skydd.

Vilken kudde är rätt för mig?

Emma Diamond kudde:

Emmas bästa skumkudde. Premium temperaturreglerande, justerbar och ergonomisk kudde som ger optimalt stöd för din nacke.

 Emma Original kudde:

Vår egen storsäljare. Emma Original-kudden ger extra stöd för ditt huvud och nacke. Kudden möjliggör komfort och höjdjustering. Den är även gjord av memory foam och är termoaktiverad.

Emma Moln:

Den mjukaste kudden med dunalternativ. Justerbar höjd och fasthet, och är lämplig för alla sovställningar.

100 nätters provsömn

Vi på Emma vet att du inte kan hitta den perfekta madrassen efter bara 10 minuter i en butik. Du behöver mer tid för att hitta rätt. Det är därför vi erbjuder dig att prova alla våra madrasser i lugn och ro i ditt hem, riskfritt i 100 nätter från den dag du får din produkt.

Fri frakt och retur

Fri frakt

Vi levererar alla våra produkter kostnadsfritt och direkt från vår fabrik till din adress. Vi samarbetar med DSV och Bring. Vi levererar måndag till fredag ​​kl 9:00 till 18:00

Retur

Om du inte är nöjd inom 100 nätter är det enkelt att returnera utan extra kostnad. Vänligen kontakta vår kundtjänst [email protected]mma.se och skicka oss bilder på madrassen, då vi väljer att donera begagnade madrasser till välgörenhet. Efter detta kommer en välgörenhetsorganisation och hämtar den.

Betalningsalternativ

Klarna: Med Klarna kan du betala senare. Du kan välja om du vill betala summan inom 14 dagar eller i slutet på månaden. Du kan även delbetala med en del utav summan nu och resten utav köpsumman vid ett senare tillfället. Klarna erbjuder även avbetalning över flera månader. 

Kortbetalning: Du kan genomföra ditt köp snabbt och säkert med ditt betalkort. 

Banköverföring: Vid beställning skickar vi ett bekräftelsemail med kontoinfomration där du kan utföra en banköverföring från valfri bank inom EU direkt till vårt konto. Så snart vi mottagit din betalning påbörjas processen för att skicka din order hem till dig.

Kontakta en sömnexpert

Har du frågor om den här produkten, vill veta vilken Emma-produkt som är bäst för dig eller bara vill prata om sömn? Kontakta någon av våra sömnexperter som kan hjälpa dig att hitta rätt. Sömnexperterna kan kontaktas på: +46 8 446 838 90

Ett set, optimerat för att ge dig en bättre sömn.

Våra sömnexperter har tagit fram det perfekta setet för dig, som letar efter en optimerad sömnkvalitet, och som kan anpassas individuellt efter dig. Med vår testvinnande Originalmadrass, som kombinerar komfort och tryckavlastning, en bäddmadrass med extra personliga anpassningsmöjligheter och ett 100 % vattentätt madrassskydd. Tack vare alla dessa produkter kommer du att sova som du aldrig har sovit förut!

Lager för lager

Emma Favoritpaket