Bäddmadrasser

Med en av våra Emma-bäddmadrasser kan du snabbt förbättra din sömnupplevelse, till ett bra pris. Genom ditt val av bäddmadrass kan du reglera hur hård eller mjuk sängen ska vara. Du kan få en extra känsla av lyx och märka skillnaden omedelbart.

100 nätters provsömn
Fri frakt och retur ¹
10 års garanti
2.png

Osäker på vilken modell som passar dig?

Teknologi och material

hhh

Temperaturreglerande Teknik

Visste du att vi kan förlänga vår djupsömn med optimal sömntemperatur? Vår innovativa Diamond madrass leder bort överskottsvärme från madrassen och hjälper dig att hålla en perfekt sval temperatur under natten. Upplev en oslagbar komfort med vår temperaturreglerande madrass och njut av en vilsam och uppfriskande sömn varje natt! 

Se Diamond Bäddmadrass
Emma Flipp Bäddmadrass Vändbar välj mellan fast eller mjuk

Vändbar - Hitta rätt fasthet

Förhöj din sovkomfort och anpassa din säng med vår vändbara bäddmadrass. Välj mellan en fast eller mjuk sida för att skapa din optimala sovupplevelse. Med en tjocklek på 6 cm är den perfekt för att öka komforten och fastheten på madrasser och sängar

Se Flip Bäddmadrass

Vi som älskar Emma

Emmas löfte

emma säng i ett sovrum
emma säng i ett sovrum

Vanliga frågor

Ansvarsfriskrivningar

1) Vi erbjuder fri frakt på alla produkter exklusive sängar. Köparen betalar en fraktavgift på 500kr för sängar (gäller endast våra sängar samt alla order som inkluderar en säng). Vi ordnar retur av alla varor – helt kostnadsfritt.