PÅSKEN KOM TIDIGT I ÅR! 60% på alla sängar☀️

  • 100 nätters provsömn
  • Fri frakt och retur
  • 10 års garanti

Vilken madrass passar dig bäst?

Produktinformation
  • Består av lager med resår och skum för att ge kroppen ett perfekt dynamiskt stöd under hela natten.
  • Pocketresårerna tillsammans med Diamond Degree ® -materialet möjliggör en dynamisk kroppsanpassning och förbättrad andningsförmåga i jämförelse med en vanlig skummadrass.

  • HRX- materialet tillsammans med skumlagret ger stöd för kroppstrycket och hjälper ryggraden att hålla sin naturliga position för att möjliggöra den bästa sömnen.

Den perfekta balansen av lager av skum säkerställer perfekt stöd av kroppen. Vistoelastiska materialet fördelar kroppsvikten jämnt över madrassen medan HRX-materialet stödjer kroppen för att inte sjunka ner för långt. Madrassen är utvecklad av sömnexperter för att passa alla kroppstyper och säkerställa att ryggradens läge är korrekt i alla sovpositioner.
Fasthetskala
Madrassen har en hårdhet mellan 5.2 och 6.2, där 1 är hårdast och 10 är mjukast på skalan. Detta innebär att Diamond Resårmadrass är en medelhård.
Madrassen har en hårdhet mellan 6.3 och 7.3, där 1 är hårdast och 10 är mjukast på skalan. Detta innebär att Original madrassen är medelmjuk.
Andningsförmåga
Emma Diamond består av ett Diamond Degree®- material som leder bort överskottsvärme för att förlänga din djupsömn-fas. Fodralet möjliggör en bättre luftcirkulation runt madrassen möjliggör temperaturregleringen och säkerhetställer hög kvalitet på madrassen genom åren.
Emma Orginal består av Airgocell®- material som inte bara främjar komfort utan också absorberar fukt och låter luft flöda genom madrassen för att ge dig en sval och skön sömn. Fodralet runt madrassen möjliggör också en bättre luftcirkulation för att minska fukt och säkerhetställa hög kvalitet på madrassen genom åren.
Hållbarhet
Med löftet om 10 års garanti har den här madrassen, liksom alla våra produkter, genomgått hållbarhetstester. Tack vare material av högsta kvalitet garanterar madrassen en djup sömn och ett perfekt stöd under hela produktens livscykel.


Temperaturreglerande
Med Diamond Degree ® -teknologin säkerställer grafitpartiklar i madrassens översta lager optimal temperaturkontroll. Detta genom att istället för att värmen studsar tillbaka mot din kropp från madrassen så leder grafitpartiklarna  bort överskottsvärme så att madrassen får samma värme som din kropp. Detta leder till en längre djup-sömnfas och godare sömn.
Med löftet om 10 års garanti har den här madrassen, liksom alla våra produkter, genomgått hållbarhetstester. Tack vare material av högsta kvalitet garanterar madrassen en djup sömn och ett perfekt stöd under hela produktens livscykel.


Zero motion
Den avancerade zonindelningen tillsammans med det punktelastiska materialet gör att du inte störs av några rörelser under natten.
Lager
5 lager
4 lager
Höjd
25 cm
25 cm
Bäst i test
Denna resårmadrass har vunnit bäst i test enligt Testfakta 2022. Läs mer om testet här: Läs mer
Denna skummadrass har vunnit bäst i test enligt Testfakta 2022. Läs mer om testet här: Läs mer

Se vad andra säger om Emma

Varför våra kunder älskar Emma