Du har inga produkter i din varukorg.

FLASH SALE ✨ 500 SEK extra rabatt på signature kontinentalsängsäng med koden: "FLASHSIGNATURE” Gäller t.o.m: Till rean!

Slutar om
00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
Få 3% extra rabatt på Black Friday REA!

Skriv upp dig för vår VIP-klubb och få 3% extra rabatt på din första beställning!

100 nätters provsömn

Att prova en madrass i 10 minuter är inte tillräckligt för att välja en ny madrass. Tänk om du kunde prova madrassen under en dag, vi gör något ännu bättre. Vi låter dig prova madrassen hemma under 100 nätter. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.

Fri frakt

Vid köp av din Emma Madrass fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Vi arbetar med BRING och DSV för att få madrassen till dig så snabbt som möjligt.

100 nätters provsömn

Vi ger dig 100 dagars öppet köp eller snarare 100 nätters provsömn. På så sätt kan du lära känna madrassen bättre och din kropp behöver 4-6 veckor för att vänja sig vid en ny madrass. Det är tillräckligt med tid för att förälska sig i Emma madrass. Känner du att madrassen bör vara mjukare eller fastare för att passa dig så skickar vi ett extra lager till madrassen. För våra andra Emma-produkter får du också 100 nätters provsömn.

Om madrassen inte passar

Fri retur

Skulle du trots allt inte vara nöjd med din Emma produkt kan du kontakta vår kundservice för att arrangera en retur inom 100 dagar från att produkten levererades till din adress. Vi anordnar retur av alla våra varor, helt gratis.

Full återbetalning

Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka för ditt köp. Inga avgifter tillkommer.

Vanliga frågor

 • Vilka regler gäller för öppet köp?

  Det är enkelt. Du får prova alla Emma produkter under 100 dagar för att se om du är nöjd med produkten. Om du inom dessa 100 dagar kommer fram till att Emma inte är rätt för dig, vänligen meddela vår kundservice ([email protected]) för att påbörja returprocessen. Återbetalningen sker 14 arbetsdagar efter det att returen har påbörjats. Eftersom det kan ta tid för kroppen att vänja sig vid en ny madrass, rekommenderar vi att du som kund väntar minst 3-4 veckor innan du lämnar tillbaka madrassen.

 • Borde jag inte prova madrassen innan jag köper den?

  Vi på Emma är övertygade om att våra madrasser ger en avslappnande och skön nattsömn till 99% av våra kunder. Madrassindustrin är ofta förvirrande för konsumenter med ett utbudsöverskott och höga priser. För oss är det viktigt att du som kund ska ha en så enkel och bekymmerslös köpprocess som möjligt. Därför erbjuder vi alla våra kunder att prova madrassen hemma i 100 dagar, helt riskfritt och utan några extra kostnader. Är du inte nöjd hämtar vi upp din Emma och du får pengarna tillbaka.

 • När börjar provtiden?

  Provtiden börjar samma dag som varan levereras hem till dig. Därefter får du sova på madrassen under 100 nätter.

 • Får jag lämna tillbaka madrassen om plastförpackningen öppnats?

  Ja, självklart! Plasten är till för att vakuumförpacka madrassen vid transport. När du väl fått hem paketet får du öppna förpackningen och sova på den precis som vanligt. Vi vill att du som kund ska få en riktig uppfattning av hur det känns att sova på en Emma madrass, utan att störas av plastiga ljud.

 • Hur gör jag för att returnera min Emma madrass inom provtiden?

  Om du inom dessa 100 dagar kommer fram till att Emma inte är rätt för dig, vänligen meddela vår kundservice ([email protected]) för att påbörja returprocessen. Återbetalningen sker 14 arbetsdagar efter det att returen har påbörjats.

 • Gäller bytesrätt vid fel på varan?

  Absolut! Skulle det vara så att din madrass är i fel storlek eller på något sätt bristfällig, har du rätt att reklamera detta. Hör av dig till vår kundtjänst via vår webb-butik så fort du upptäcker felet. Uppge orderinformation (vilket skickas till dig vid beställning) tillsammans med kvitto på köpet, samt bilder på den defekta delen av madrassen. I dessa fall kan vi erbjuda dig en helt ny Emma Madrass eller pengarna tillbaka. Väljer du en ny madrass kommer denna skickas hem till dig helt utan extra kostnad.

Prova själv, med 100 nätters provperiod

trust logo

Karin H.

Mycket bra service och en fantastisk madrass. Har haft väldigt många olika sängar, inklusive de mest exklusiva och Emma är bättre än alla!

Jari F.

Bra service, skön madrass att sova på, känner mig mycket bättre i rygg och höft på morgonen. Rekommenderar verkligen madrassen.

Lena E.

Mycket god service och kommunikation . Vi har sovit på Emma madrasserna nu i tre månader och är mycket nöjda. Ryggont på morgonen borta.

Sofia

Den är super. Skön och så skönt att slippa en bäddmadrass som bara åker iväg. Att tillägga så passar Ikeas drapålakan perfekt att dra ner över hela madrassen.

Daniel

Utmärkt madrass och snabb leverans. Vi köpte både madrass och bäddmadrass vilket är en riktigt bra kombination. Den har hjälpt min onda rygg riktigt bra.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: