Förlängd Black Friday REA

⚡ MADRASSKYDD FLASH SALE MED 70%! ⚡

Du har inga produkter i din varukorg.

Omdömen

4.79/5 (762)
5 Stjärnor
4 Stjärnor
3 Stjärnor
2 Stjärnor
1 Stjärna
 • Att köpa madrass hos Emma

  Från Esther

  Det är mycket lättare och bättre att köpa en madrass från Emma online än att köpa en madrass hos Ikea, eller Jysk.Man kan testa madrassen i 100 dagar, efter några veckor kände jag av att jag behövde en mjukare madrass. Kundtjänsten beställde en gratis mjuk comfortlayer till mig och nu är madrassen perfekt

 • VI är jätte nöjda med Emma madrassen

  Från Saskia

  Emma madrassen passar perfekt till mig och min man (som väger mycket mer). Jag känner inte av när han vänder på sig.

 • Rekommendation

  Från Adam

  Bästa madrassen jag någonsin köpt i mitt liv. Rekommendation!

 • Stor skillnad

  Från Sarah

  Jag har testat madrassen i snart 2 veckor och jag sover bättre nu tack vare Emma madrasse. Visste inte att en madrass kan göra en sådan skillnad.

 • Bra kvalité och bra pris

  Från Wera

  Rikigt bra service, snabb leverans och väldigt bra pris.

 • Emma original

  Från Walter

  Emma Original är så bra att man egentligen inte behöver en bäddmadrass till den.

 • Passa alla kroppstyper

  Från Helena

  Jag och min pojkvän älskar Emma madrassen, den
  är testad och verifierad att passa alla kroppstyper och kroppsvikter i alla olika sovställningar

 • Emma madrass betyg

  Från Marcus B

  5/5

 • Köpa madrass online

  Från Ingo S

  Först var jag lite skeptiskt att köpa en madrass online, men efter att har köpt en Emma madrass kommer jag aldrig mer köpa en madrass i en affär. Emma erbjuder 100 nätters prov sömn och gratis hemleverans och retur.

 • Gratis comfortlayer

  Från Rebecka

  Väldig bra kundtjänst och snabb leverans. Jag tyckte att madrassen var för mjuk till mig, men kundtjänsten beställde en gratis comfortlayer till mig. Nu sover jag hur bra som helst.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: