Du har inga produkter i din varukorg.

JANUARI-REA 🎿⛄ Spara upp till 60%! Gäller t.o.m: Köp nu

Slutar om
00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
Få 3% extra rabatt!

Skriv upp dig för vår VIP-klubb och få extra rabatt på din första beställning!

Omdömen

4.79/5 (762)
5 Stjärnor
4 Stjärnor
3 Stjärnor
2 Stjärnor
1 Stjärna
 • Smidigt och enkelt från köp till leverans

  Från Hannes

  Köpte en resårmadrass från hemsidan (160x200). Fick den levererad hem till mig efter bara någon vecka. Allt gick enkelt och jag fick bra med information genom hela processen - plus att jag är väldigt nöjd med produkten!

  • Sova på rygg
  • 6 Timmars sömn per natt
  • 37 år gammal
 • Värt pengarna

  Från Björn

  Det är värt att investera i god sömn och köpa en bra madrass och jag kan varmt rekommendera denna madrassen. Jag har nu sovit 4 veckor med min nya madrass och den är väldigt bekväm.

  • Sova på sidan
  • 8 Timmars sömn per natt
  • 29 år gammal
 • Överväldigad

  Från Nicklas T

  Jag är verkligen överväldigad över vilken sevice jag fick av Jesper i kundtjänst. Han ordnade så att min madrass kom fram innan svärföräldrarna kom på besök. Nu har vi madrassen som gästsäng men jag smyger ibland in där för att få sova lite skönare. Vi beställde en 180 madrass till vårt sovrum nu som vi får i veckan. Frugan blev lite lack haha.

  • Sova på rygg
  • 8 Timmars sömn per natt
  • 32 år gammal
 • Rekommenderar

  Från Oscar

  Blev refererad av en vän och fick min madrass 500 kr billigare. Har därefter refererat tre vänner själv och fått pengar tillbaka på min Emma Original för det. Även om jag inte får mer rabatt vill jag även rekommendera Emma Orignal här!

  • Varierande sovställning
  • 6 Timmars sömn per natt
  • 45 år gammal
 • Bästa sängen vi haft

  Från Karin

  Vi köpte Emma madrassen för 3 veckor sedan och har aldrig sovit så bra som vi gjort under den här tiden. Trots att vi har olika kroppsform så anpassar den oss båda. Bäst av allt är att vi inte längre väcker varandra under natten eftersom alla rörelser dämpas. Vi är riktigt nöjda!

  • Varierande sovställning
  • 8 Timmars sömn per natt
  • 45 år gammal
 • Äntligen!

  Från Per. A

  Jag har hört så mycket om Emma av mina kollegor i Holland! Den svenska marknaden behöver Emma-konceptet (hög standard och rimligt pris). Riktigt kul att se, hoppas det går lika bra här som det gjort i resten av Europa;)

  • Varierande sovställning
  • 7 Timmars sömn per natt
  • 38 år gammal
 • Hjälpt mot mitt ryggont

  Från Fatemah

  Eftersom jag har ett kontorsjobb där jag sitter 8h per dag har jag rätt mycket ryggont. Efter att ha bytt till Emma har min rygg blivit sååååå mycket bättre. Tack!

 • Redan nöjd!

  Från Alice S

  Vi har redan hunnit sova ganska många nätter på Emma madrassen och det känns mycket bra. Vilket lyft att byta ut de gamla Resårmadrasserna som gav mig ständig ryggont och avdomnade armar

  • Sova på rygg
  • 7 Timmars sömn per natt
  • 39 år gammal
 • 10/10 madrass

  Från Hans J

  Som nämnts på Emma-webbplatsen tog det oss några nätter att vänja oss men nu har vi det är fantastiskt. Det hjälpte verkligen med min ryggproblem. Min make som inte kan sova när det är för varmt tycker att denna madrass är mycket svalare än vår gamla madrass.

 • Smidig och skön

  Från Susanne

  Vår dotter ville ha en större säng till hennes rum. Eftersom vi bor i lägenhet i Stockholm så kan uppbärning vara ett problem men inte med Emma. Paketet var väldigt behändigt att bära upp och sängen är jätteskön. Ett bra köp!

  • Sova på mage
  • 8 Timmars sömn per natt
  • 47 år gammal
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 5
 5. 6
 6. ...
 7. 77
Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: