Du har inga produkter i din varukorg.

JANUARI-REA 🎿⛄ Spara upp till 60%! Gäller t.o.m: Köp nu

Slutar om
00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
Få 3% extra rabatt!

Skriv upp dig för vår VIP-klubb och få extra rabatt på din första beställning!

Omdömen

4.79/5 (762)
5 Stjärnor
4 Stjärnor
3 Stjärnor
2 Stjärnor
1 Stjärna
 • Mycket hjälpsam kundservice

  Från Gun

  Hade några problem med storleken av madrassen då jag beställt fel. Anna från kundtjänsten var väldigt hjälpsam och löste problemet snabbt för mig. Har nu sovit på madrassen i snart 1 månad och är så nöjd, men det tog nog 2 veckor för mig att vänja mig vid madrassen.

  • Sova på rygg
  • 7 Timmars sömn per natt
  • 29 år gammal
 • Är så nöjd!

  Från Eva L.

  Tänkte köpa Emma Original och bäddmadrassen. Kundtjänsten rekommenderade att jag provade först med bara Emma Original. Och det funkade perfekt!

  • Sova på sidan
  • 8 Timmars sömn per natt
  • 49 år gammal
 • Wow!

  Från Jakob

  Jag var lite skeptiskt att köpa en madrass på internet men vi bestämde oss för att ge Emma Madras en chans och wow är jag glad att vi gjorde. Men sedan Emma-madrassen har jag haft en fantastisk natts sömn varje natt. Jag kommer aldrig att köpa någon annan typ av madrass igen!

 • Emma madrass

  Från Elias

  Jag är väldigt nöjd med mitt köp av en Emma Madrass. Med min Emma madrass är det bekvämt att sova i alla positioner. Sedan jag bytte min gamla madrass till en Emma Madrass, har jag sovit bättre.

 • Bekväm

  Från Ella

  Nu när jag arbetar hemifrån har jag mer eller mindra flyttat i i sovrummet. Som om det inte redan är skönt nog att arbeta ifrån sängen så gör Emma Original det ännu mer skönt och bekvämt.

  • Varierande sovställning
  • 7 Timmars sömn per natt
  • 34 år gammal
 • Jag är helt kär i den!

  Från Maj

  Första nätterna på madrassen kändes lite annorlunda, är ju van vid min gamla madrass. Men har ju hört att det tar tid för kroppen att vänja sig till en ny madrass så fortsatt att sova på den och nu har 100 dagars provperioden passerat och jag är helt kär i den!

 • Trevlig kundtjänst

  Från Ullis

  Jag pratade med någon på kundtjänst i över en timme innnan jag beställde. Trevlig kille som hjälpte mig om frågor om min rygg. Jag har diskbråck och vill gärna ha en madrass som är bra för det. Jag tyckte madrassen var för mjuk och jag fick då ett extra lager hemskickat. Nu är madrassen lite hårdare och jag tycker det passar min rygg bra och känner inte av mina problem lika mycket som innan.

 • Eftersom jag är 66 år gammal och alltid haft ryggproblem

  Från Jan-Erik

  såg jag annonser för Emma-madrassen och utnyttjade 100 nätter erbjudandet. Jag köpte i juni 2019 och kan ärligt säga att det är den överlägset bästa madrassen jag någonsin har sovit på, bekväm varm och svalkande samtidigt. Om du letar efter komfort kan du dra nytta av testperioden på 100 nätter - jag tror inte att du kommer att skicka tillbaka den!!

 • Superbra

  Från Mia

  Verkligen så skön madrass. Älskar dessutom att slippa bäddmadrass o skarv i mitten då den är hel 180cm. Kan verkligen rekommendera. O bädda går super med Ikeas drapålakan. De går ner över hela madrassen. Såg andra som tyckte det var svårt.
  Innan hade jag ont om jag låg för länge i en position nu inget.

  • Varierande sovställning
  • 7 Timmars sömn per natt
  • 39 år gammal
 • Grymma villkor

  Från Angeliqa

  Kände mig tveksam att köpa en madrass jag inte testat online, men eftersom Emma lovade 100 dagars pengar tillbaka garanti kände jag mig lugn. Och är glad för det, madrassen är perfekt!

  • Varierande sovställning
  • 6 Timmars sömn per natt
  • 25 år gammal
Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: