Dela upp köpet på flera månader - betala i den takt som passar dig ☀️

  • 100 nätters provsömn
  • Fri frakt och retur
  • 10 års garanti

Vår historia


Emmas mål är att förbättra hela världens sömn. Företaget grundades i Tyskland 2015 och har sedan dess expanderat till över 20 länder på 5 kontinenter. Vi har inte bara utsetts till Europas snabbast växande start-up utan vi har även vunnit priser som bästa madrass i 10 europeiska länder.

Vår affärsidé skiljer sig från konkurrenterna. Vi är så säkra på att våra produkter kommer att förbättra din sömn att vi, som enda företag i Sverige, erbjuder 100 nätter riskfri provsömn, skulle vi inte uppnå de förväntningar som du har på oss så återbetalar vi dig hela beloppet.

Över 90% av våra kunder väljer dessutom att behålla sin produkt då den har förbättrat allt från stelhet och ryggproblem till olika sömnsvårigheter. Idag levereras dessutom alla våra produkter helt utan mellanhänder.De kommer direkt från vår produktion i Tyskland hem till dig i Sverige på ett par dagar, för att garantera både bekvämlighet och prisvänlighet.

Forskning och utveckling


Alla våra produkter är designade av vårt FoU team som består av 24 experter inom hälsa och sömn. Genom en kombination av omfattande forskning, testning och en innovativ design och produktionsprocess har vi lyckats skapa den perfekta madrassen.

Vårt team.


Vårt huvudkontor ligger i Frankfurt am Main där våra glada och entusiastiska medarbetare jobbar för att du ska få en utmärkt kundupplevelse.

Bli en av oss

Vi letar alltid efter talangfulla och motiverade personer. Besök vår karriärsida och bli en av oss!