• 100 nätters provsömn
  • Fri frakt och retur
  • 10 års garanti
SE_AboutUs_1.webp

Vilka är vi och varför lovar vi dig din bästa sömn någonsin och pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom 100 nätter?

Sömnexperterna bakom det världsledande e-handelsbolaget inom sömn

SE_AboutUs_4.png
SE_AboutUs_4.png
SE_AboutUs_5.jpg

Starta din dag med Emma!

En av hemligheterna bakom vår framgång är att hjälpa våra kunder att förstå saker om sömn som de kanske inte har tänkt på ännu. Det är därför vi vid sidan av våra webbplatser, butiker och specialiserade kundkontaktteam även tillhandahåller bloggar, sociala medier och appar, och till och med rådgivning för att verkligen förbättra din sömn och vakna på bästa sätt. En bra madrass håller i ett decennium, och vi vill vara säkra på att du använder ett sömnsystem som kommer att stödja dig under många år framöver. Vi inbjuder dig att ansluta dig till våra X.Xm-kunder i XX länder som för närvarande sover med Emma och tar steg för att förbättra sin livskvalitet.
Upptäck våra produkter
SE_AboutUs_6.webp

Möt våra sömnexperter

Nu när du känner till vår historia och har sett vårt vackra produktsortiment vill vi att du verkligen djupdyker i våra sängar för att förstå hur kvalificerade vi är och varför vi är stolta över att kalla oss sömnexperter. Vi lovar att det inte är för nördigt; du kommer att få träffa människorna som gör våra produkter utmärkta, och ta en titt runt våra spännande sömnlaboratorier och testanläggningar! Vi är säkra på att detta verkligen kommer att hjälpa dig att lära känna dina produkter bättre och känna dig närmare vårt uppdrag att få världen att vakna på rätt sida, varje morgon.
Möt teamet

Våra innovationer inom sömnbranschen

Du har läst en hel del om några av de innovationer vi har gjort inom sömnbranschen, så nu vill vi ge dig en närmare titt på några av de magiska sakerna! Från vår banbrytande AI-teknik, till våra diamantgrafitinfuserade skumlager, till våra edge-to-edge resårhybridmadrasser (edge to edge är inte bara för dina mobiltelefoner!), vi vill att du alltid ska ha tillgång till den bästa sömntekniken i klassen, så att du i slutändan kan få din bästa sömn någonsin. Kom närmare magin nedan!
SE_AboutUs_9.png

Airgocell

Vårt ventilerande AirgoCell-skum absorberar fukt och ser till att luften flödar smidigt genom madrassen. Du håller dig också sval hela natten, tack vare detta underbart temperaturreglerande skum.

SE_AboutUs_11.png

Motion

Träffa Europas första inteligenta madrass med AI-teknik som reagerar i realtid när du byter sovställning för att ge dig den perfekta sovkomforten.

SE_AboutUs_10.png

Diamond

Vår innovativa grafitbeläggning säkerställer en långvarig djup sömnfas genom optimal temperaturreglering. Tack vare värmeavledande och beröringskänsliga grafitpartiklar är det slut med att svettas på natten.

SE_AboutUs_7.webp

Stolta sömnkonsulter

Ett av ansvarsområdena som kommer med att leda sömnbranschen är att se till att vi alltid arbetar för att öppna upp en värld av bättre sömn för så många människor som möjligt, på många innovativa sätt! Det är ingen hemlighet att alla behöver sova, därför ser vi kärleksfullt varje person som en Emma-kund som kan dra nytta av att vara en del av vår resa, oavsett om du är en student, en hemmavarande pappa eller en elitidrottare! Alla förtjänar en chans att vakna till sitt bästa! Kolla in vårt konsultuppdrag nedan, och de många andra sätt som vi har arbetat på för att sprida budskapet om bättre sömn över hela världen.
Läs mer om vår sömnkonsultation
SE_AboutUs_8.jpg

Bli en del av vårt team

Den största komplimangen av alla skulle vara att du är så inspirerad av vår resa att du har bestämt dig för att du själv vill bli en del av teamet, och vi välkomnar ditt intresse med öppna armar! Vi är stolta över att ha byggt upp ett stort team med XX personer på tre kontinenter, och vi är säkra på att det finns något för alla här på Emma. Vi är stolta över att utveckla våra Emmies så att de kan nå sin fulla potential, oavsett var de kommer ifrån och vart de är på väg; vi ber dig bara att ha ambitionen att lyckas och en kärlek till sömn. Kolla in våra lediga tjänster nu, och vem vet, kanske ses vi en dag väldigt snart!
Låt oss vara en del av din karriär