Kuddhelg - nu 30% på alla våra kuddar! 💤 - Avslutas om

Du har inga produkter i din varukorg.

Varför välja en memory foam madrass?

Vad är memory foam?

Memory foam madrass avser Viscoskum madrasser. Memory foam madrasser (också viscoelastiska-madrasser) består av ett elastiskt skum, som även kallas minnespolymer eller minneskum. Minnespolymerer är plast som kan återkalla sin ursprungliga form, trots att materialet utsätts för stor stress och deformation.

Memory foam madrass för god sömn

Memory foam (kallas också minnespolymerer eller minneskum) återvänder alltid till sin ursprungliga form. På så sätt kan du känna madrassens lugnande komfort varje natt. Tack vare det faktum att madrassen "kommer ihåg" sitt ursprung, är skummadrasen garanterad lång livslängd . Dessutom möjliggör memory foam madrassens anpassningsförmågan maximal komfort. Minnesskum reagerar på värme och tryck och madrassen formar sig snabbt till kroppen, vilket möjliggör idealisk tryckavlastning. Madrasser med minneseffekt, används speciellt på sjukhus och vårdhem, eftersom optimal tryckavlastning och lång livslängd hos madrassen är viktig, speciellt för bedridna patienter Andra fördelar med en memory foam madrass:

-Passar mycket bra till varje individuell kroppsform.

-På grund av minnesskummets förmåga att återgå till sitt ursprungliga tillstånd är det ett hållbart material.

-Bekväm och tryckavlastande.

Emma memory foam madrass.

Mellanlagret på Emma madrassen består av memory foam. Detta lager är nödvändigt för att ge trycksavlastning och hög punktelasticitet, vilket möjliggör korrekt tryckfördelning. En memory foam madrass är mycket elastisk och återgår alltid till sin ursprungliga form. Detta skum håller upp den absorberade värmen från människokroppen och släpper långsamt det till det tredje skiktet, stödjande HRX-skum. Eftersom du kan inte bestämma om en madrass är rätt för dig efter 10 minuters testliggande kan du testa Emma för 100 nätters helt riskfritt. Om Emma inte är bra för dig, erbjuder vi fri retur och full återbetalning.

Upptäck Emma madrass

Sov lyckligare. Testa madrassen!

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: