Kuddhelg - nu 30% på alla våra kuddar! 💤 - Avslutas om

Du har inga produkter i din varukorg.

Madrass av HRX-skum

 

Vad är HRX-skum?

Madrasser av HRX-skum är polyurethane skum (kallas också poly-skum), som skumas i stora block och hårdnar utan extra värme. Den kalla skummadrassen skärs slutligen från blocken och tillverkas med en annan ytprofil beroende på tillverkaren och användningen.

HRX-skum har följande fördelar:

 

Det är lätt att skära HRX-skum, så är det möjligt att införliva olika zoner i madrassen genom kärnskärningar på ett mycket precist sätt. Vanligtvis finns det 7 sovzoner som anpassar sig till olika delar av kroppen och erbjuder individuellt stöd för varje kroppsdel.

Axelzonen är vanligtvis mjukare och ger tryckavlastning för axelområdet tvärtom är bäckenområdet  som vanligtvis är fastare och stöder kroppen mer. Syftet med sömnzonerna i HRX-skummet är för att säkerställa att ryggraden är placerad rakt för att förhindra ryggsmärta. HRX-skum är känt för sin formstabilitet som oftast är långvarig.

Densitet

Densitet är en term som alltid hörs i samband med HRX-skum. Det uttrycks i kg / m³ och kg / m³ och refererar till skummets täthetet. Ju högre skummadrasens vikt är, desto mer stabil och hållbar är madrassen. Ett HRX-skum med en densitet på mer än 40 kg / m³ är därför mycket mindre benägen att ligga ner än en madrass med HRX-skum med en lägre täthet.

Emma madrassen

Vårt mål på Emma är helt enkelt att skapa den bästa madrassen för alla kroppstyper. Med vår unika hybriddesign och högkvalitativa skumtyper känner vi att vi har gjort just det!

Köp Emma madrass online
Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: