Du har inga produkter i din varukorg.

Januarirea

Börja det nya året med Sveriges bästa madrass

Varför är cellstrukturen viktig för din madrass?

Cellstruktur

När du köper en skum- eller latexmadrass, är det viktigt att uppmärksamma materialets cellstruktur. Du borde se "bubblor" eller "hål" i skummet därför att högkvalitativa material har en öppen cellstruktur. En öppen cellstruktur ger bra ventilation och förhindrar nattsvettningar. Dessutom säkerställer en öppen cellstruktur att kroppens tryck är ordentligt uppdelat. Madrasser av högkvalitetsminneskum kan anpassa sig väl till kroppen: luften i de ihåliga cellerna, där tryck appliceras, sprider sig enkelt till de omgivande cellerna.

Skummadrassers öppna möjliggör hög andningsförmåga. Hög kvalitativa skummadrasser är kända för bra hållbarhet. Lågkvalitativa skummadrasser har problem med försämring av cellstrukturen, vilket leder till att madrassen kollapsar.

Cellstrukturen av en Emma madrass

Emmas högt andningsbara material svettas inte: Det speciella klimatfiberskyddet reglerar fuktighet genom att släppa ut fukt och ger dig det bästa sovklimatet.Det kan också tvättas! Bottenlocket är tillverkat av 89% polyester och 11% polypropylene. Airgocell® skum, det första skumskiktet, ger dig perfekt komfort tack vare exceptionell punkt-elasticitet och har en luftporig struktur för perfekt luftcirkulation.

Upptäck Emma madrass

Sov lyckligare. Testa madrassen!

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: