Du har inga produkter i din varukorg.

Januarirea

FLASH SALE! Alla madrasskydd - 62% rabatt

Vad är Airgocell® skum?

Airgocell® Skum

Airgocell®skum är en av den senaste innovationerna som finns i madrass- och skumindustrin. Detta nya materials egenskaper är liknande som gel. Det individ anpassar sig efter din kroppsform. Dessutom, erbjuder det omfattande tryckavlastning för den högsta tryckpunkter, såsom axlarna och höftregionen. Dessutom känns Airgocell® skummets yta sammetsmjuk och garanterar en mjuk kontakt till din kropp. Airgocell®skummet låter dig att sova bättre och det har varit väldigt framgångsrikt inom madrassindustrin.

Airgocell®skummet har en lufthalt av ca. 50%. Det betyder att skummet är öppet-porig, vilken möjliggör ett bekvämt sovklimat. Luftporerna kan selektivt antigen behålla eller förhindra värme. Samtidigt är nödvändig luftcirkulation och fuktreglering garanterad. Airgocell®skummets egenskaper är inte bara fördelaktiga för privat bruk men är också fördelaktiga för allmänt bruk, exempelvis på sjukhus och hotell.

Memory foam madrass för god nattsömn

Memory foam (minnesskum) skiljer sig från andra skum då den alltid återvänder till sin original form. Detta möjliggör att du får samma sömnkomfort varje natt och madrassen känns som ny både idag och i framtiden. Tack vare att minnesskum "minns" sin usprungliga form, har madrassen en lång livslängd. Dessutom ger minneskummadrassens anpassningsförmåga maximal sömnkomfort. Memory foam, som reagerar på värme och tryck, anpassar sig till din kropp och erbjuder den ideala tryckavlastning. Madrasser med minneseffekt, viscoelastika madrasser, används speciellt i sjukhusbäddar och på vårdhem därföratt dem erbjuder god tryckavlastning och livslängd.

Vad är fördelarna med Airgocell® skum?

Den innovativa Airgocell®skummet som användas i Emma madrass erbjuder den ideala komfort och sömnklimaten. Emma madrassens toppskikt består av Airgocell®skummet vilket håller din kroppstemperatur reglerad och ger dig bätter komfort. Skiktet av Airgocell®skum är bekant för tryckavlastande egenskaper. Kroppsdelarna som sjunker mest är försedda med det nödvändiga mottrycket för att erbjuda avlastning och vadderande stöd..

Sov lyckligare. Testa madrassen!

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: