Du har inga produkter i din varukorg.

FLASH SALE ✨ 500 SEK extra rabatt på signature kontinentalsängsäng med koden: "FLASHSIGNATURE” Gäller t.o.m: Till rean!

Slutar om
00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
Få 3% extra rabatt på Black Friday REA!

Skriv upp dig för vår VIP-klubb och få 3% extra rabatt på din första beställning!

10 års garanti

Madrassens kvalitetsgaranti.

Varje Emma madrass kommer med en 10 års garanti på madrassens dimension stabilitet och hållbarhet. Garantin gäller från det datum när du tar emot din nya Emma-madrass och gäller under de första 10 åren.

Om du har problem med din madrass som omfattas av 10 års garantin, kontakta vår kundtjänst och ge oss motsvarande bilder av den skadade produkten så byter vi ut den mot en helt ny Emma madrass. Garantin täcker:

 • Sprickor, hål eller skador på skummet, som har uppkommit trots korrekt användning och hantering.
 • Produktionsskador vid dragkedjan.

Vanliga frågor

 • Hur är Emma madrassen uppbyggd?

  Emma madrassen anpassar sig perfekt till vem som helst oberoende av sovstil (sida, mage och rygg) och kroppsvikt. Materialen som används i madrassen erbjuder det nödvändiga stödet samt tryckavlastning för din bästa natts sömn. Ett innovativt Airgocell® skum (4cm) ger tryckavlastning och stöd. Det viskoelastiska skummet (4cm) säkerställer komfort och anpassningsförmåga. Understödjande HRX-skum (17cm) garanterar att du får största möjliga stöd. Komfort- och axelzoner ger optimal lindring för ryggraden.

 • Vad gör Emma madrassen unik?

  Emma förenar sina komponenter smidigt till en av de mest drömlika madrasserna. Den innovativa designen ger en optimal sovupplevelse oberoende av kropp- och sovtyp. Sammansättningen av högkvalitativa material ger en progressiv och punktelastisk sänkning. Detta garanterar en idealisk och individuell anpassning till din kropp. Din ryggrad förblir rak och madrassen ger dig det nödvändiga stödet och den höga komforten.

 • Vilken typ av sängram ska jag använda med Emma madrassen?

  Emma madrassen är lämplig för alla sängramar. Den kan också ligga på ett rent, torrt golv.

 • Hur fungerar leveransprocessen?

  Efter Emma-madrassen rullats, vakuumtätats och förpackats är Emma madrassen redo att levereras till dig. Vi fraktar Emma-madrassen med GLS eller DPD med hjälp av deras samarbetspartners i Sverige. Du kommer att få fraktbekräftelse via e-post när madrassen är på väg till dig.

 • Hur fungerar 100 nätters provperioden?

  Det är väldigt lätt. Du får prova Emma madrassen för 100 dagar och bestämma om den är perfekt för dig.Om du bestämmer att Emma madrassen inte är den rätta madrassen för dig, kontakta vår kundservice ([email protected]) och vi kommer att hämta din madrass och återbetala 100% av köp pris. Du bör dock veta att din kropp behöver en viss anpassningstid för en ny madrass. Därför rekommenderar vi att du testar Emma-madrassen minst 3-4 veckor.

Prova själv, med 100 nätters provperiod

trust logo

Karin H.

Mycket bra service och en fantastisk madrass. Har haft väldigt många olika sängar, inklusive de mest exklusiva och Emma är bättre än alla!

Jari F.

Bra service, skön madrass att sova på, känner mig mycket bättre i rygg och höft på morgonen. Rekommenderar verkligen madrassen.

Lena E.

Mycket god service och kommunikation . Vi har sovit på Emma madrasserna nu i tre månader och är mycket nöjda. Ryggont på morgonen borta.

Sofia

Den är super. Skön och så skönt att slippa en bäddmadrass som bara åker iväg. Att tillägga så passar Ikeas drapålakan perfekt att dra ner över hela madrassen.

Daniel

Utmärkt madrass och snabb leverans. Vi köpte både madrass och bäddmadrass vilket är en riktigt bra kombination. Den har hjälpt min onda rygg riktigt bra.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: