Du har inga produkter i din varukorg.

JANUARI-REA 🎿⛄ Spara upp till 60%! Gäller t.o.m: Köp nu

Slutar om
00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
Få 3% extra rabatt!

Skriv upp dig för vår VIP-klubb och få extra rabatt på din första beställning!

Fri frakt och retur

Hos Emma erbjuder vi gratis hemleverans. För beställningar som levereras måndag till fredag erbjuder vi alltid fri frakt hem till din närmaste trottoar eller till ditt närmsta postombud. När din nya madrassen har rullats ihop och vakuumförpackats är den redo att fraktas. Du kommer då att få ett mail från oss med mer information om din hemleverans. Varje produkt skickas i ett separat paket och levereras hem till din närmaste trottoar med BRING och DSV.

Smidigare leverans finns inte.

 • 1.
  Packa upp

  Lyft ut Emma madrassen ur lådan.

 • 2.
  Rulla ut

  Rulla ut madrassen på en plan yta och använd det medföljande skärverktyget för att försiktigt skära av och ta bort plasten.

 • 3.
  Klar!

  Din Emma Madrass behöver bara några minuter för att expandera och anta sin naturliga form. När den expanderat till sin fulla storlek, är den redo att sovas på.

Vanliga frågor

 • Hur mycket kostar frakten?

  Leverans är gratis för alla beställningar.

 • Hur levereras Emma madrassen?

  Efter tillverkning rullas och vakuumförpackas Emma madrassen innan den packas i en smart låda som är 38x38x110cm. Madrasser som är 140cm eller bredare fraktas i en lite större låda på 45x45x110cm. När din madrass är redo att fraktas skickar vi ett e-postmeddelande till dig med ytterligare leveransinformation samt med en länk där du kan spåra ditt paket under leveransen. När ditt paket är i Sverige tar DB Schenker och Postnord över och levererar hela vägen hem till din dörr eller till ditt lokala återbud.

 • Hur lång tid tar leverans?

  Vid beställning anges den beräknade leveranstiden, denna börjar räknas från att vi mottagit din order, och skickat en orderbekräftelse till dig på din mail. I denna bekräftelse kommer vi förse dig med ytterligare information kring din specifika leverans. Leveranstiderna varierar beroende på madrassens storlek samt leveransdestination.

 • Hur lång tid tar det från att jag packat upp min madrass till att jag kan sova på den?

  Emma Madrassen behöver bara några minuter för att expandera till sin fulla storlek efter uppackning. Därefter är den redo för dig att sova på. Du bör kunna sova på din nya madrass redan samma dag.

 • Gäller fri frakt även vid kampanjer / användning av rabattkoder?

  Självklart! Oavsett när eller hur du handlar på vår online-shop får du madrassen skickad hem till dig helt gratis. Vi vill att våra kunder ska ha den bästa möjliga köpupplevelsen.

Prova själv, med 100 nätters provperiod

trust logo

Karin H.

Mycket bra service och en fantastisk madrass. Har haft väldigt många olika sängar, inklusive de mest exklusiva och Emma är bättre än alla!

Jari F.

Bra service, skön madrass att sova på, känner mig mycket bättre i rygg och höft på morgonen. Rekommenderar verkligen madrassen.

Lena E.

Mycket god service och kommunikation . Vi har sovit på Emma madrasserna nu i tre månader och är mycket nöjda. Ryggont på morgonen borta.

Sofia

Den är super. Skön och så skönt att slippa en bäddmadrass som bara åker iväg. Att tillägga så passar Ikeas drapålakan perfekt att dra ner över hela madrassen.

Daniel

Utmärkt madrass och snabb leverans. Vi köpte både madrass och bäddmadrass vilket är en riktigt bra kombination. Den har hjälpt min onda rygg riktigt bra.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: