Du har inga produkter i din varukorg.

JANUARI-REA 🎿⛄ Spara upp till 60%! Gäller t.o.m: Köp nu

Slutar om
00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
Få 3% extra rabatt!

Skriv upp dig för vår VIP-klubb och få extra rabatt på din första beställning!

Emmas frågeformulär

Returnera din Emma

Här får du information om hur du returnerar produkten och om din återbetalning.

Returnera produkter

 • Hur påbörjar jag returprocessen?

  För att starta returprocessen skicka ett mail till oss på [email protected] Vår kundtjänstpersonal tar hand om ditt ärende så snart som möjligt.

 • Hur fungerar returprocessen?

  Med Emma Orginal madrassen kommer du bli ombedd att skicka in foton på madrassen. Då vi alltid vill skänka våra returer till välgörenhet behöver vi alltid säkerställa att madrassen är i gott skick först. Sedan kommer vi anordna med upphämtning av madrassen. När madrassen har hämtats startar vi återbetalningen. Vill du returnera en bäddmadrass eller en kudde så kommer vi skicka retursedlar till BRING som du kan använda för att returnera din produkt. När produkten är tillbaka i vårt lager så påbörjas återbetalningen.

Återbetalning

 • Hur fungerar återbetalningen?

  När madrassen är tillbaka i vårt lager så påbörjas återbetalningen av ditt köp, det tillkommer inga extra avgifter vid returer. Återbetalningen sker via samma metod och till samma konto som du använde att utföra köpet på.

 • När får jag min återbetalning?

  Beroende på vilken betalningsmetod du använt vid ditt köp så varierar återbetalningstiden. Kontakta kundtjänst för mer information om din återbetalning.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: