Du har inga produkter i din varukorg.

JANUARI-REA 🎿⛄ Spara upp till 60%! Gäller t.o.m: Köp nu

Slutar om
00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
Få 3% extra rabatt!

Skriv upp dig för vår VIP-klubb och få extra rabatt på din första beställning!

Emmas frågeformulär

Öppet köp/Provperiod

Här kan du få mer information om 100 nätters provsömn och garanti.

100 nätters provsömn

 • Hur fungerar det med provnätter?

  Det är enkelt. Du får prova alla Emma-produkter under 100 dagar för att se om du är nöjd med produkten. Om du inom dessa 100 dagar kommer fram till att Emma inte är rätt för dig, vänligen kontakta vår kundservice ([email protected]) för att arrangera ett upphämtningsdatum. Återbetalning sker 14 arbetsdagar efter att madrassen hämtats upp. Eftersom det kan ta tid för kroppen att vänja sig vid en ny madrass, rekomenderar vi att du som kund väntar minst 3-4 veckor innan du returnerar madrassen.

 • Kan jag prova Emma-madrassen innan jag köper den?

  Att prova en madrass kort innan du köper den ger dig inte samma känsla som att sova på den i ditt eget hem. Vi föreslår att du provar en ny madrass mellan 4 och 6 veckor hemma. Vi är övertygade att vår madrass ger dig en exceptionell och bekväm sömn. Det är därför vi erbjuder våra kunder möjligheten att prova Emma-madrassen i 100 dagar utan risk.

 • När börjar provtiden på 100 dagar?

  Provtiden på 100 dagar börjar samma dag som varan levereras hem till dig. Därefter får du provsova din Emma-produkt under 100 nätter.

 • Hur gör jag för att returnera min Emma-produkt inom provtiden?

  När du vill returnera din produkt, vänligen kontakta vår kundservice för att arrangera returen. Upphämtning av madrasser görs av våra sammarbetsföretag helt utan kostand. Återbetalning sker 14 arbetsdagar efter upphämtning.

 • Är det növändigt att behålla plastförpackningen på varan under testperioden?

  Nej, inte alls. Vi vill att du ska ha den bästa möjliga erfarenheten och det ska inte inkludera att sova på ett lager plast. Madrassen leveras till ditt hem i en låda efter att den har rullats ihop och vakuumförpackats. När du tar emot din nya madrass tar du försiktigt bort plastförpackningen med det användbara skärverktyget som ingår i paketet. Följ de medföljande anvisningarna för att packa upp din madrass. Efter ett par minuter kommer din madrass att blåsa upp sig själv och vara klar för dig att sova på.

10 års garanti

 • Hur lång garanti har Emma madrassen?

  Alla madrasser kommer med en 10 års garanti på madrassens dimensionella stabilitet och hållbarhet. Garantin gäller från den dagen du får hem din nya madrass och under de första 10 åren. Läs mer på 10 års garanti. Om du har problem med din madrass som omfattas av 10-års-garantin, kontakta vår kundtjänst samt bifoga motsvarande bilder av den skadad produkten så vi byter ut den mot en helt ny madrass.

 • Vad täcker tio års garantin?

  Tio års garantin täcker sprickor, hål eller skaor på skummet om de uppkommit trots varsam behandling av madrassen. Garantin täcker även produktionsskador vid dragkedjan.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: