Du har inga produkter i din varukorg.

JANUARI-REA 🎿⛄ Spara upp till 60%! Gäller t.o.m: Köp nu

Slutar om
00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
Få 3% extra rabatt!

Skriv upp dig för vår VIP-klubb och få extra rabatt på din första beställning!

Emmas frågeformulär

Din order

Här kan du få information om hur du hanterar din order från Emma madrass.

Hantera order

 • Hur kan jag avbryta/ångra min beställning?

  Om du vill avbryta din beställning, vänligen kontakta vår kundservice så hjälper vi dig gärna. Vår kundtjänst kan du kontakta via e-post (ange ditt ordernummer i ämnesfältet). Under Kontakta oss längst ner på hemsidan finns alla våra kontaktuppgifter.

 • Jag märkte att jag beställde fel storlek, vad gör jag?

  Efter du gjort din beställning och vill göra ändringar, kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig. Vår kundtjänst kan du kontakta via e-post (ange ditt ordernummer i ämnesfältet). Under Kontakta oss längst ner på hemsidan finns alla våra kontaktuppgifter.

 • Hur kan jag kontakta Emmas kundtjänst?

  Du kan kontakta vår kundtjänst via e-post ([email protected]). Vårt team av experter erbjuder gratis madrassrådgivning och svarar på frågor.

Frakt

 • Hur mycket kostar frakten?

  Frakten är alltid gratis. Vid betalning framgår det tydligt att någon fraktavgift inte tillkommer.

 • Hur levereras Emma madrassen?

  När madrassen rullats, vakuumförpackats och packats i en smart låda är den redo att levereras hem till dig. Du kommer att få en fraktbekräftelse via e-post när din nya är på väg hem till dig. I lådan följer även en manual samt ett verkyg med för att öppna madrassens förpackning.

 • Hur lång tid tar leverans?

  Den beräknade leveranstiden anges vid beställningstillfället och beror på madrassens storlek samt fraktavstånd. Leveranstiden börjar att gälla från och med att vi mottagit din betalning. Så snart din madrass är redo att skickas kommer du ta emot ett e-postmeddelade med den aktuella leveranstiden samt en länk där du kan spåra ditt paket under tiden denna fraktas hem till dig.

 • Hur lång tid tar det från att jag packat upp min madrass till att jag kommer kunna sova på den?

  Emma-madrassen behöver bara några minuter för att expandera till sin fulla storlek efter uppackning. Vi rekommenderar att du väntar åtminstone 45 minuter. Därefter är den redo för dig att sova på. Till en början kan madrassen lukta lite då den varit tätt försluten sedan tillverkning. Efter några dagar bör doften försvinna.

 • Kan jag byta adress för min leverans?

  För att ändra något efter din beställning är gjord ber vi dig kontakta kundtjänst så hjälper de dig. Du kan kontakta vår kundtjänst via e-post ([email protected]). Vårt team av experter erbjuder gratis madrassrådgivning och svarar på frågor.

 • Hur transporteras madrassen?

  När madrassen är färdig producerad så vakuumförpackas madrassen och packas ner i en box. Därefter transporteras den av BRING eller DSV samt deras samarbetspartners i Sverige.

 • Hur kan jag följa min order?

  När madrassen skickas från vårt lager så kommer du att få ett mail där det finns information för att spåra ditt paket hela vägen till din dörr.

Ta emot order

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: