Du har inga produkter i din varukorg.

JANUARI-REA 🎿⛄ Spara upp till 60%! Gäller t.o.m: Köp nu

Slutar om
00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
Få 3% extra rabatt!

Skriv upp dig för vår VIP-klubb och få extra rabatt på din första beställning!

Emmas frågeformulär

Bäddmadrass och kuddar

Här kan du läsa mer om våra andra underbara produkter.

Bäddmadrass

 • Vad är bäddmadrassen gjord av?

  Emma bäddmadrass är det perfekta komplementet till din madrass elller säng. Vår bädmadrass är uppbyggd av två skum lager. Ett HRX-skum samt ett Airgocellskum. Den är också vändbar, och kan därför vara hård eller mjuk. Så den passar till alla sovpositioner. Det lilla extra, ger dig en oförglömlig sömn.

 • Vilka storlekar finns för bäddmadrassen?

  Bäddmadrassen finns endast i längden 200cm och med bredderna 80, 90, 100, 140, 160, 180 och 200cm.

 • Hur tjock är bäddmadrassen?

  Bäddmadrassen är 6cm tjock och består av två skikt på vardera 3cm.

 • Hur vet jag vilken sida som är den hårda eller den mjuka?

  Om du vill ha en hård, stödjande madrass, behöver du ha det svarta HRX-skiktet överst. Om du istället uppskattar en lite mjukare madrass, med en fjäderliknande känsla bör du ha det blå Airgocell-skiktet överst.

 • Hur funkar returprocessen?

  Passar inte bäddmadrassen dig? Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig med returen. Du kommer att få en retursedel så att du kan skicka din bäddmadrass tillbaka till oss hos ditt närmaste postombud, helt gratis såklart. När produkten är tillbaka i vårt lager startar vi återbetalningen.

Emma Original Kudde

 • Vad är kudden gjord av?

  Kudden är uppbyggd av Airgocell skum, HRX-skum och viskoelastiskt memory foam. Varje lager är avtagbart vilket gör att du kan anpassa kuddens höjd.

 • Hur kan kudden passa alla?

  Eftersom kuddens lager går att plocka ut kan du anpassa höjden på kudden. Dessutom har kuddens lager olika egenskaper så att du kan kombinera materialen så att du får den komfort du vill ha. För sidosovare rekommenderar vi att använda alla tre lager. För ryggsovare två, och för de som sover på magen ett lager.

 • Går det att tvätta kudden?

  Självklart går det att tvätta kudden. Kuddens fodral är avtagbart och går att maskintvätta upp till 40 grader.

 • Hur funkar returprocessen?

  Passar inte kudden dig? Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig med returen. Du kommer att få en retursedel så att du kan skicka din kudde tillbaka till oss hos ditt närmaste postombud, helt gratis såklart. När produkten är tillbaka i vårt lager startar vi återbetalningen.

Emma Moln

 • Kan man tvätta Emma Moln?

  Ja, Emma Moln kan i sin helhet tvättas i tvättmaskinen. Det betyder att både överdraget samt båda lagrena på insidan enkelt kan rengöras. Tvätta kudden i 60° för att hålla den ren och fräsch.

 • Vad är skillnaden mellan Emma Original-kudden och Emma Moln-kudden?

  Den största skillnaden mellan de två kuddarna är själva känslan. Medan Emma Moln har en mer fluffig känsla så har Emma Original en mer traditionell och stödjande skumkänsla. Båda kuddarna har sina egna fördelar. Men de delar också fördelen att de har olika lager som man kan ta ut och anpassa enligt ens egna preferenser. Moln-kudden är perfekt året om eftersom den är andbar. Den består av två lager som ger dig möjligheten att anpassa kudden till dina sovbehov. Emma Original Kudde har en mer stödjande funktion, oavsett vilken sovställning du har. Den har tre lager som tillsammans eller separat ger dig ökad komfort.

 • Vad är Emma Moln tillverkad av?

  Kudden är tillverkad av 100% Polyester.

 • Hur funkar returprocessen?

  Passar inte kudden dig? Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig med returen. Du kommer att få en retursedel så att du kan skicka din kudde tillbaka till oss hos ditt närmaste postombud, helt gratis såklart. När produkten är tillbaka i vårt lager startar vi återbetalningen.

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: