Du har inga produkter i din varukorg.

JANUARI-REA 🎿⛄ Spara upp till 60%! Gäller t.o.m: Köp nu

Slutar om
00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
Få 3% extra rabatt!

Skriv upp dig för vår VIP-klubb och få extra rabatt på din första beställning!

Information angående Coronaviruset

Information till våra kära kunder

Under den pågående situationen, som vi alla står inför, vill vi förklara vilka åtgärder vi tar i dessa allvarliga tider. Trots den dagliga utvecklingen gör vi vårt bästa för att fortsätta att erbjuda dig den bästa servicen.

För tillfället är vi glada att kunna meddela att vi kan fortsätta leverera dina Emma-produkter till dig. Vi kan dock få några förseningar med leveranser till vissa områden (läs mer nedan under "Påverkas våra leveranser?") och vissa storlekar kan försenas också (läs mer nedan under "Påverkar detta produktionen?").

Vår högsta prioritet kommer alltid att vara våra kunders och våra medarbetares hälsa och säkerhet. Vi kan försäkra dig om att vi har tagit alla nödvändiga åtgärder för att förbereda vår hygienhanteringen i våra produktionscenter och lager.

Vi kommer att fortsätta övervaka situationen noga, och är beredda att göra de nödvändiga ändringarna för att beskydda dig och våra medarbetare. Du kommer självklart vara den första vi informerar om vi måste göra justeringar.

Se våra mest vanliga frågor här nedan. Om du har ytterligare frågor ber vi dig att kontakta vår kundtjänst. Mer Information.

Vanliga frågor

 • Påverkas våra leveranser?

  Du kan lägga din beställning på emma-madrass.se när som helst och få allt levererat hem till dig. För att reducera så mycket potentiell risk som möjligt kommer leveranserna endast ske fram till din dörr. För tillfället sker alla leveranser som vanligt, men det kan ske små förseningar under de nuvarande omständigheterna.

  Klicka på länkarna för att hålla dig uppdaterad med Postnord och DB Schenker.

 • Påverkar detta produktionen?

  Produktionen av vissa storlekar kan komma att påverkas, då vi kan få förseningar ifrån våra underleverantörer som förser oss med material till den specifika varan och storleken.

 • Kan jag fortfarande få mitt paket levererat?

  Ja. Det finns ingen hög risk att paketet har blivit infekterat med coronavirus (COVID-19). Det betyder att den här typen av virus inte överlever länge på föremål som brev eller paket. Dock rekommenderas det fortfarande att följa instruktionerna från staten att oftare än vanligt tvätta händerna noga med tvål och varmt vatten.

 • Kommer detta påverka returneringen av varor?

  För tillfället då våra samarbetspartners inte kan driva sin verksamhet fritt p.g.a. säkerhetshetsåtgärder reserverar vi möjligheten att utföra returer. Om vi inte kan arrangera en retur så förlänger vi dina 100 prövonätter åt dig. Vi kommer då istället annordna retur ske vid ett senare tillfälle, förutsatt att begäran om retur kom in till oss under de originella 100 prövonätterna. So fort varan har kunnat returneras startar vi som valigt återbetalningen på köpsumman. Vi vill betona att delningen utav den här informationen är en försiktighetsåtgärd för att proaktivt informera våra kunder, och utöva omsorg och gott medborgarskap.

 • Hur kan jag returnera en produkt om jag är i karantän?

  Om du inte har möjlighet att returnera en vara på grund utav karantän, kommer vi förlänga våra 100 nätters returpolicy. Kontakta oss innan dina 100 prövonätter tar slut och berätta för oss att du vill göra en retur, men meddela oss om att du sitter i karantän. Vi sätter därefter din returprocess på is och väntar tills du kontakta oss igen och kan utföra returen.

 • Kan kundtjänsten alltid kontaktas?

  Vi vill försäkra alla våra kunder att vår kundtjänst förblir helt öppen och kan hjälpa dig med alla bekymmer. Då kundtjänsten för tillfället arbetar från ett kontor hemma, är telefontjänsten inte fullt tillgänglig under den här perioden. Skicka gärna ett mejl till oss på [email protected].

Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: