FLASH SALE! Spara 60% på utvalda kuddar - Avslutas snart!

Du har inga produkter i din varukorg.

Emma Balance Kudde

4.43

 • Tillverkad av mikrofiber och skum
 • Stödjande med hög komfort
 • Innovativ design
 • OEKO-tex-certifierad
 • Storlek: 60x40 cm

Emma Balance Kudde

 • Tillverkad av mikrofiber och skum
 • Stödjande med hög komfort
 • Innovativ design
 • OEKO-tex-certifierad
 • Storlek: 60x40 cm

Leveranstid: 2 - 5 arbetsdagar

Säker leverans utan kontakt.

Ordinarie pris 1 899,00 kr

Special Price 1 329,30 kr

Inklusive moms
Betala direkt 1 329,30 kr
Delbetala
110,78 kr /m

 • Tillverkad av mikrofiber och skum
 • Stödjande med hög komfort
 • Innovativ design
 • OEKO-tex-certifierad
 • Storlek: 60x40 cm

100 nätters provsömn

Vi på Emma vet att man inte kan hitta den perfekta kudden efter 10 minuter i affären. Man behöver mycket tid för att testa och hitta den rätta för dig. Därför erbjuder vi dig att prova alla våra produkter i lugn och ro hemma, riskfrtt i 100 nätter från den dagen du får hem din kudde.

Full återbetalning

Om du returnerar Emma kudden under provperioden får du tillbaks hela beloppet som betalats för kudden.

Fri frakt och retur

Vi levererar alla våra produkter utan avgift och direkt till din dörr. Vi tror att våra Emma produkter kommer bli perfekta för dig. Men om så inte är fallet, annordnar vi enkelt en retur av din kudde, helt utan avgift.

Award-winning Emma Original Mattress

Kudden som kombinerar det bästa av två världar

Hög kvalitet

Kudden är lämplig för alla årstider, den håller dig sval i varma förhållanden och fungerar som en isolator i kalla temperaturer. Mikrofiberna i kudden ser till att du håller rätt temperatur under hela natten, vilket kan leda till längre djup sömn

Optimalt stöd

Kudden är tillverkad av både mikrofiber och skum, så att du får optimalt stöd samtidigt som det känns som om ditt huvud vilar på ett moln. Med kudden får du ett komplett huvud- och nackstöd under natten

Allergivänlig

Kuddens tyg fungerar som en barriär mot dammkvalster. Den är mycket lätt att rengöra eftersom du kan lägga nästan allt i tvättmaskinen (skumdelen kan inte läggas i tvättmaskinen). Att tvätta kudden håller den fri från bakterier, dammkvalster och smuts. Kudden är dessutom OEKO-TEX certifierad

Den perfekta kudden för dig som vill ha både stöd och komfort

Innovativ design

Kudden har en uttagbar skumkärna som, om den tas bort, ger en ny sov upplevelse. När skumkärnan tas bort finns det en ficka med plats för handen. För att förhindra att den uttagbara skumkärnan går till spillo är den utformad att ge stöd åt dina ben och knän under natten.

Hitta rätt höjd

Möjligheten att ta ut skumkärnan ur kudden gör att du kan justera kuddens höjd och anpassa den efter din sovposition. Oavsett om du sover på sidan, magen eller ryggen behöver du inte kompromissa med stöd eller komfort, med den här kudden kan du välja vad som är rätt för dig.

Stödjande och fluffig

Mikrofiberna är av hög kvalitet och hjälper kudden att hålla formen natt efter natt, så att den inte förlorar sitt stöd eller sin bekväma känsla. Skummet hjälper till fördela trycket från ditt huvud på ett optimalt sätt.

Produktdetaljer

 • Material

  Material Emma Balance kudde

  • Mikrofiber delen: Mikrofiber, överdrag 100% bomull, Skummkärna: Viscoelastiskt skum, överdag: 100% polyester
 • Storlek och vikt

  60x40cm

  Höjd inkl. fodral: 18cm
 • Fraktinformation

  Vi skickar kudden till Sverige med fri frakt och retur

 • Certifiering

  Varje lager i kudden samt överdraget är OEKO-TEX® Standard 100-certifierat

USP Demo 1

Emmas löfte

En god natts sömn

 • 100 nätters provsömn

  Vid köp hos oss erbjuder vi alltid 100 nätters provsömn från den dagen du får hem din produkt, så att du kan prova din produkt i lugn och ro hemma i ditt eget sovrum.​

 • 10 års garanti

  Alla våra produkter är gjorda av högkvalitativa material och designade av vårt FoU-team för att hålla i flera år.

 • Fri frakt och retur

  När du köper en produkt hos Emma fraktar vi den hela vägen hem till din dörr, utan kostnad. Om du mot förmodan inte är nöjd med din produkt , kontakta vår kundtjänst så ordnar vi med en kostnadsfri retur.

Detta säger våra kunder om oss

Intressant design

by Göran

Håller på att flytta och tänkte att det hade varit fint med nya kuddar till migh och frugan. Eftersom vi var nöjda med vår emma madrass tänkte vi prova kuddarna också och denna såg ju lite kontig ut men skadade ju inte att prova i 100 nätter så det gjorde vi och var jättenöjda med den!

Helt underbar!

by Lukas

Jag älskar hur mjuk den är! Men det som gör den speciell är att den också har så bra stöd för nacken.

Vaknar utvilad

by Michael

Känner mig inte lika trött på morgonen efter jag köpte kudden cvilket var fallet med min gamla, så kan inget annat än att ge 5 stjärnor

Förstår den inte alls

by Mattias

Förstår inte kudden överhuvudtaget. Varför kan man ta bort skumdelen? Den e skönare med så förstår inte alls. Konstig produkt.

Älskar!

by Tina

Älskar älskar älskar denna kudde!!! Man får liksom två olika kuddar för priset av en kuddeoch den e bekväm o sova med. Rekommenderar STARKT

Super service

by Niklas

Kudden kom i tid och kundtjänsten hjälpte mig med alla mina frågor.

Hjälpsam kundtjänst

by Micke

Denna kudde var ju lite märklig så ställde ett par frågor till kundtjänsten för att förstå hur den funkar. Dem var trevliga och såg till att svara på alla mina frågor.

Tack teresa

by Rosa

Väldigt spännande kudde eftersm utformningen är annorlunda, men Teresa på kundtjänst gav mig helt fantastisk hjälp så att jag förstod konceptet.

Supersnabb leverans!

by Vera

Beställde min kudde och bara ett par dagar senare hade jag en ny och skön kudde att sova på! Supernajs!

Smidigt smidigt smidigt!

by Andreas

Wow! Allt var så smidigt, dem har inte alltför många produkter så det var lätt att hitta och välja vad som passade mig bäst. Sen var det bara att vänta tills kudden kom hem och kudden var mycket bättre än jag förväntade mig.

Jätteful!

by Lisa

Nä asså den här kudden är ju jätteful. Den var heller inte superskön väldigt glad över deras fria retur.

Intressant design

by Göran

Håller på att flytta och tänkte att det hade varit fint med nya kuddar till migh och frugan. Eftersom vi var nöjda med vår emma madrass tänkte vi prova kuddarna också och denna såg ju lite kontig ut men skadade ju inte att prova i 100 nätter så det gjorde vi och var jättenöjda med den!

Fett najs med 100 nätters provperiod

by Ali

Väldigt najs att man får 100 nätter att prova kudden. Kändes skönt och veta att man kan ta sin tid och prova produkten hemma utan stress. Efter ett par veckor visste jag att kudden passade mig perfekt!

Emma Balance Kudde 

Startar från 1 329,30 kr 1 899,00 kr

Køb nu Køb nu
Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: