Du har inga produkter i din varukorg.

FLASH SALE ✨ 500 SEK extra rabatt på signature kontinentalsängsäng med koden: "FLASHSIGNATURE” Gäller t.o.m: Till rean!

Slutar om
00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
Få 3% extra rabatt på Black Friday REA!

Skriv upp dig för vår VIP-klubb och få 3% extra rabatt på din första beställning!

Tillverkningen av madrassen

Produkterna från Emma är producerade i Tyskland och utvecklade för att ge dig optimal sömn. Vi använder oss endast av de bästa materialen när vi producerar din madrass. 

Youtube

Produktutvecklingsprocessen

Emmas utvecklingsteam arbetar med riktiga kunder för att utveckla madrassens design och komfort för framtidens önskemål. Vi har ett mångfacetterat team med ingenjörer, produktdesigners och konstruktörer. Mixen av kunskap ger oss de perfekta förutsättningarna för att utveckla framtidens madrasser i samma anda som våra värderingar, nyfikenhet, smidighet och solidaritet. Det sker ständig förbättring av madrassen med hjälp av feedbacken från kunderna. Att Emma madrass vunnit en mängd priser representerar oss och vårt mål att ständigt utvecklas för att bli bäst.

Vi arbetar bara med dem bästa

Vi arbetar med företag och tillverkare som har tillverkat madrasser under lång tid. De delar våra värderingar om att utveckla madrasser som ska ge dig den bästa sömnen någonsin. Det målet uppnås genom att arbeta med de bästa materialen och ständigt drivas av innovativa lösningar.

Vår innovativa vakuumteknik

Emma madrassen rullas upp i den sista fasen av produktionsprocessen och vakuumförpackas så att den kan levereras till din ytterdörr på ett bekvämt och smidigt sätt. Detta görs av en stor maskin som först trycker ihop madrassen och sedan rullar den. Detta görs på ett säkert sätt så att madrassens kvalitet är lika hög som i början av produktionen

Behöver du mer hjälp?

Kolla in vår hjälpsida för att få mer information.

Hitta svaren
Hur avslutar jag prenumerationen?

Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på fliken 'Prenumerera på nyhetsbrevet' när du är inloggad på ditt kundkonto. Om du inte har ett konto hos oss, så kan du avsluta prenumerationen genom att klicka på 'avsluta prenumeration' längst ner i nyhetsbrevet.

Pin rotate icon

Det verkar som du besöker Emma från utlandet

Gå till 

Du kan också besöka våran svenska hemsida, välj sverige i listan nedan: